Sayfalar

17 Aralık 2012 Pazartesi

TÜRK OTOMOBİLLERİ 18-3GEN

TÜRK OTOMOBİLLERİ 18

3GEN OTOMOBİL
Kurumsal
3GEN’in macerası;
Serdar Sapmaz’ın baş tasarımcısı olduğu, adını tasarımından alan süper spor bir araç modeliyle 2010 yıllarında başladı. Türkiye’nin uzun süredir özlemini ve hayalini kurduğu bir projeyi gerçekleştirmek için 2 kişiyle yola çıktığımız projemizde bugün azimle çalışan 16 kişiyiz. Gazi Üniversitesi BAP projesi tarafından da desteklenen Milli Gururumuz 3GEN Türklüğün özünden aldığı genleriyle tüm dünyada adımızı duyurmaya hazırlanıyor. 1/1 ölçekte maketini tamamlamak üzere olduğumuz ilk yerli elektrikli otomobilimiz 3 Kasım 2012’de Uluslar arası Auto Show Fuarı’nda sizlerle buluşacak.
Yüzde yüz elektrikli motor ve hibrit motor olmak üzere iki farklı şekilde tasarladığımız Milli Gururumuz 3 GEN İstanbul’un ardından Cenevre ve Detroit Auto Show gibi dünyaca ünlü fuarlarda da boy göstermeye başlayacak.
Karbon fiber gövdeye sahip olan 3 GEN 2013’te ise kullanıcılarına kavuşacak. Böylece Türkiye ilk yerli elektrikli spor otomobilini üretmiş olacak. Bizler tüm ekibimizle 3GEN’i sahip olduğu genlere uygun olarak yollara hazırlıyoruz.
Kaynak:




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara