Sayfalar

29 Kasım 2012 Perşembe

Transit ve Transit Connect


Ford Otosan
Transit ve Transit Connect
İlk kez Hannover’de kamuoyuna tanıtıldı
Hannover Ticari Araç Fuarı’nda tamamen yeni araçlarını sergileyen Ford, yeni Transit ve yeni Transit Connect’i ilk kez dünya kamuoyu ile paylaştı. İki yeni model, Ford'un Avrupa'daki ticari araç ailesini 2013 sonuna kadar yenileme hedefinde önemli bir adımı oluşturuyor. Global platformları kullanan bu araçlar Ford’un dünya çapındaki tüm pazarlarda müşteri beklentilerini karşılayan, sınıflarının liderleri, yeni nesil ticari araçlar sunan yeni yaklaşımını vurguluyor.

Yeni Transit ve geliştirmesi Ford Otosan Ar-Ge ve Mühendislik Merkezi tarafından yapılan yeni Transit Connect, 20-27 Eylül tarihleri arasında Almanya Hannover'de düzenlenen IAA Hannover 64. Uluslararası Ticari Araçlar ve Yan Sanayi Fuarı’nda sergileniyor. Ford Dünyası için, “One Ford” stratejisi doğrultusunda Kocaeli Ford Otosan tesislerinde geliştirip üretilen Transit, tamamen yenilenen ve tamamen yeni olarak üretilen modelleri, 2013 yılının son çeyreğinde pazara sunulacak. One Ford ürün stratejisi doğrultusunda Avrupa, Kuzey Amerika ve diğer dünya pazarları için geliştirilen fuarın bir diğer yıldızı Yeni Transit Connect ise sınıfının en iyi yakıt ekonomisi, düşük CO2 emisyonu, konfor ve güvenlik özellikleriyle 2013 yılı sonlarında satışa sunulacak.
Yeni Transit, yeni nesil global Transit ailesinin başlangıcını temsil ediyor
Dünya kamuoyunun önüne ilk kez Hannover Fuarı’nda çıkan ve yeni nesil global Transit ticari araçlarının başlangıcını simgeleyen Yeni Transit; fonksiyonel, güçlü ve inovatif bir alternatif olarak mevcut Transit'in yerini alacak. One Ford ürün stratejisi doğrultusunda Kocaeli’nde geliştirilen ve üretilen Yeni Transit; 2013 yılı sonlarında Avrupa, Kuzey Amerika ve diğer önemli pazarlar da dahil altı kıtada satışa sunulacak.
Sağlamlık ve dayanıklılık alanında efsanevi bir ün kazanan Transit markası, yeni global modeliyle de bu geleneği sürdürüyor. Çeşitli gövde tipleri ve modelleriyle son derece geniş bir yelpazeye sahip olan Yeni Transit, sınıfının lideri yük taşıma yeteneği ile sıradışı bir dayanıklılık sunuyor ve sınıfının en iyi yakıt ekonomisini hedefliyor.
Kullanıcılar, Yeni Transit’te Ford'un son binek otomobillerinde görülen çok sayıda kullanışlı özellik ve sürücü destek teknolojilerini de seçebiliyor. Bunlar arasında Ford SYNC, sesli kullanılabilen Acil Durum Destekli araç iletişim sistemi, Arka Görüş Kamerası, Adaptif Hız Sabitleyici ve Şeritten Ayrılma Uyarısı da bulunuyor.
Şık ve akıllı Yeni Transit Connect
One Ford ürün stratejisi doğrultusunda Ford Otosan tarafından Avrupa, Kuzey Amerika ve diğer dünya pazarları için geliştirilen yeni global kompakt Transit Connect şık bir kokpiti, akıllı eşya yeri çözümlerini ve en son Ford sürücü desteği özelliklerini ile kabin teknolojilerini içerirken, sınıfında Active City Stop'u sunan ilk araç olma özelliğine sahip. Araçta, Acil Durum Destekli, sesle kontrol edilebilen Ford SYNC araç iletişim sistemi de mevcut. Şıklığıyla dikkat çeken yeni Ford Transit Connect, küçük ticari araçlar sınıfında yük taşıma yeteneği, kullanım maliyeti ve dayanıklılık açısından standartları yükseltiyor ve şu anki modelin başarısını daha da artırıyor.
Avrupa'daki motor ailesinde; 75, 95 ve 115 PS versiyonlarıyla son derece verimli 1.6 litre Duratorq TDCi dizel ve yeni 2012 "Yılın Uluslararası Motoru" 1.0 litre EcoBoost benzinli motor ve ayrıca altı vitesli otomatik şanzımanla sunulan, çok beğenilen 1.6 litre EcoBoost motorun bir versiyonu sunuluyor. Düşük CO2 atıklı Ford ECOnetic teknolojileri, yakıt tüketimini en aza indirmeye yardım ediyor ve hem dizel hem de benzinli modellerde opsiyon olarak sunulan Otomatik Start/Stop gibi özellikleri içeriyor. Yenilikçi teknolojiler arasında Yüke Uyumlu Kontrol özelliğini içeren Elektronik Denge Programı (ESP) de var; Yüke Uyumlu Kontrol, ESP sisteminin yükteki değişimleri dikkate alarak gerekli ayarlamaları yapıyor ve böylece araç kısmen ya da tam yüklü olduğunda sistemler bütünüyle etkin durumda kalıyor.
Kaynak :
http://www.ford.com.tr/ford-hakkinda/haberler/2012-haberleri/yeni-transit-ve-transit-connectler-hannover-fuarinda-tanitildi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara