Sayfalar

26 Kasım 2012 Pazartesi

İstanbul Ulaşım Raylı Sistemi Ceplere Girdi


İstanbul Ulaşım Raylı Sistemi Ceplere girdi
Akıllı telefon kullanıcıları için geliştirilen yeni Metro İstanbul uygulaması ile İstanbul’un tüm raylı altyapısı ile ilgili bilgilere ulaşılabiliyor.



İstanbul gibi büyük şehirlerde ulaşım ciddi bir sıkıntı olarak karşımıza çıkıyor. Bir yerde zamanında olmak için doğru toplu taşıma araçlarını kullanmak çok önemli.
Her ne kadar yeterli olmasa da İstanbul’da da raylı ulaşım ağları bulunuyor. Bu ağlarla ilgili bilgileri toplu olarak görmek isteyenler için tasarlanan yen ibir akıllı telefon uygulaması vatandaşlara yardımcı oluyor.
İstanbul Ulaşım tarafından geliştirilen ve iOS, Android sürümleri bulunan Metro İstanbul uygulaması bütün raylı ulaşım sistemi ile ilgili detaylaraulaşmayı sağlıyor.
İstanbul Ulaşım Raylı Sistemi Ceplere girdi
Bu detaylar arasında tüm istasyonları harita üzerinde görme, güncel sefer saatlerine bakma, bulunduğunuz konuma göre en yakın istasyona yol tarifi, bilet fiyatları ve hatta müşteri hizmetlerine başvuru gibi seçenekler bulunuyor.
İngilizce ve Arapça dil desteği var
Kolay bir arayüze sahip olan uygulama sayesinde en yakın metro saatini de görebiliyorsunuz. Uygulama İngilizce ve Arapça dillerini de destekliyor.
Kaynak :RAY HABER

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara