Sayfalar

22 Ağustos 2013 Perşembe

Laraki Supercar

Laraki özet Supercar
1.750 Beygir Gücü
Supercars, utanmadan hoşgörülü utanç verici abartılı ve gülünç pahalı ... ve biz onları başka bir şekilde olmazdı. Görünüşe göre olsa da, yat patronu Abdesslam Laraki mevcut süper oldukça over-the-top yeterince gitmedi ... bu yüzden Laraki özet ile bu sorun giderilmiştir hissettim.
Adı tanıdık geliyorsa, Laraki 1999'dan 2008'e kadar bir supercar şirket olarak işletilen ve şimdi isteyen bir start-up şirketi, iyi, süper yapmak var. Görünüşe başlıyoruz nerede Pebble Beach ve burada sevgi çok şey var.
Her şeyden önce, bu arabayı, saçma hafif yapılmış olan, başka ne, bir C6 Corvette şasi kapalı inşa karbon fiber,. Hatta süper standartlarına göre bir derece hafif araba yapma, sadece 2800 kilo. Sonuç olarak motor biraz ölçülü edilir: Bu ​​sadece, tanklar biri doldurmak eğer 1.200 beygir gücü alacak, ikiz turbo ile 7-litre V8, var.
Evet, "tank biri" dedi. Ve Özet aslında iki tank, normal benzin için bir, 110 oktan için diğer vardır. Bir düğmesine basın ve zaten saçma beygir gücü bir saçma 1,750 hp gidersiniz. Tabii ki, bu her sokak köşesinde satılık tam değil 110 oktan, bulmak gerekir.
Sonra tekrar, senin garajında ​​bir Epitome koymak için, bu 2 milyon dolar edeceğiz, bu yüzden son derece yüksek oktanlı benzin bulmakta büyük bir endişe daha az varsayıyoruz. Benzer şekilde, büyük ihtimalle sadece hiç sınırlayıcı olmayan bir yolda kullanmak mümkün olacak, siz başlık altında sadece 344 atları ile 200 mil kadar alabilirsiniz. Bu ne hava direnci ve tüm doğrusal bir ilerleme, olmasa da, bu düşük ağırlık ve yüksek beygir gücü ile bu bazı gerçekten saçma hızları vurabilir oldukça olasıdır.
Kendi özel parça ve 110 oktan erişimi olan zengin bir hız ucube iseniz Kısacası, sadece sizin için yapılmış bir araba nihayet yoktur. Bize kalan sadece, bitti sayesinde saçmalamak olacaktır.
Kaynak :
http://www.gadgetreview.com/2013/08/the-laraki-epitome-is-1750-horsepower-of-supercar.html
Bir ateş rüya sırasında dizayn edilmiş gibi $ 2M 1200 hp Laraki özet görünüyor
Nick Jaynes tarafından
19 Ağustos 2013 küçük servetler 15 79 1 Çok dolarlık bir 27.5-milyon Ferrari NART Spyder satışı da dahil olmak üzere, Pebble Beach bu hafta sonu büyük beygir gücü için dışarı kabuklu olan bir yorum ekleyin. Ekranda gitmek için tüm parlak renkli şeyler olsa da, bir geri kalanından göze çarpıyordu: Laraki özet kavramı.
Laraki Motors özet yat yapımı Abdesslam Laraki en son buluş olduğunu.C6 Corvette dayanarak, özet etrafında £ 2.800 için boş ağırlığı aşağı getiren tam bir karbon fiber gövde bulunmaktadır.
Bu hafif cilt altında 7.0 litrelik Corvette V8. Ama bu, ancak, ikiz turbo buna monte etti. Şimdi prim 91 oktan benzinle 1.200 beygir güç üretiyor. Bir anahtar çevirmek de - - 91 oktan ve yardımcı tanktan 110 oktan karışımı yakmak akıllıca, Laraki buna izin özet ikinci bir gaz tankı monte. Bu 1.750 beygir gücü üretmek için, ikincil ECU programlama üzerinde hızlı bir çevirme ile birlikte, özet sağlar. AutoMK iman için ise Yani,.
2 milyon dolar fiyatlı, özet bir düpedüz Pebble Beach çalmak olduğunu. Laraki sadece özet bir dokuz birim tarafından işletilen planları ama sadece boru hattı diğer ürünler olabilir. Hıza ve 0-60mph gibi özel özet özellikleri açıklanmamıştır.
Ben özet ultra-modern ve klasik tasarım parlak karışımı seviyorum.Soğanlı, komisyon çeyrek panelleri, ben bir ateş rüya sırasında kabataslak vahşi bir 1920 konsept otomobil yaratılması gibi görünüyor düşünüyorum.
Kaynak:
http://www.digitaltrends.com/cars/the-laraki-epitome-looks-like-it-was-designed-during-a-fever-dream/
Adı Laraki Abdeslam Laraki, lüks yatlar oluşturma ve birkaç yıl önce kendi adını taşıyan Fas otomotiv şirketi kurmak için bilinen bir ünlü Faslı tasarımcı olarak bazı tanıdık olabilir. Onun son projesi, özet, korkunç bir süper yeşil çim dikkat için yalvardı son Pebble Beach gösterisi, birçok şaşırttı.
Bir baz olarak bir C6-Corvette taşıyıcı kullanarak, dış kabuk büyük ölçüde ağırlığı azaltmak için yardım, karbon fiber malzemelerden yapılır. Kaput içinde, bir 7.0-litrelik Chevy Twin Turbo V8 motoru gerektiğinde 1.200 beygir gücü dışarı pompalama vardır.
Bunun üzerine, Laraki 1.750 beygir maksimum çıkış artan, bir düğmeye dokunarak motoru girmek için gaz sağlayan motora iki gaz tankları ekledi.
Kaynak :
http://www.freshnessmag.com/2013/08/19/laraki-motors-epitome-concept-car/
 
 










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara