Sayfalar

30 Kasım 2012 Cuma

Dünya Üzerindeki Mars



Mars'ta ne varsa, bu madende de var. Kanada'daki madeni incelemek için NASA çalışmalara başladı.

Kanada'nın Quebec eyaletinde Mars gezegeni ile aynı özelliklere sahip bir asbest madeni, ABD'li ve Kanadalı bilimadamlarına araştırma alanı oldu.
Quebec eyaletinin amyant madenleri ile ünlü olan ve şehre de ismi verilen Asbestos kentindeki Jeffrey Maden Ocağı'nda, NASA ve Kanada Uzay Ajansı CSA'dan 24 bilimadamı bilimsel çalışma başlattı.

ELDEKİ BİLGİLER MARS İLE BİREBİR AYNI


Proje yöneticilerinden Winnipeg Üniversitesi Öğretim Üyesi Profesör Ed Cloutis metan gazının sudan sonra, hayatın başlangıcını aramaktaki en önemli ikinci anahtar olduğunu belirterek, ''Mars'taki metan gazının kaynağını bulmak, gezegendeki yaşama ilişkin soruların da cevabı olacak. Jeffrey Asbest Maden Ocağı'nın şartları da, elimizdeki Mars verileri ile birebir aynı'' dedi.
NASA ARAŞTIRIYOR

NASA tarafından Mars'a gönderilen Curiosity robotunun gezegenin atmosferinde metan gazı saptaması üzerine heyecanlanan bilimadamları, Jeffrey Asbest Maden Ocağı'nda da Toronto Ryerson Üniversitesi'nde üretilen ve Kapvik adı verilen robotu kullanacak. 2 kilometrekarelik bir alana yayılan maden ocağında, yerin 350 metre altındaki madene inecek Kapvik'in toplayacağı veriler, NASA ve CSA'nın elindeki Mars verileri ile karşılaştırılacak.
Bir önceki Quebec eyalet hükümetinin 58 milyon dolar kaynak aktararak üretimi devam ettireceğini açıkladığı Jeffrey Asbest Maden Ocağı, seçimler sonrası oluşan yeni hükümetin kapatma kararı ile üretimini durdurmuştu. 800 bin dolar bütçe ile başlayan bilimsel çalışma, bilimadamlarının dışında 20 kişiye de istihdam sağlıyor.
 Kaynak :







Zekanızı Geliştirmek İçin Bunları Tüketin

 Zekanızı Geliştirmek İçin
Bunları Tüketin

Balık
Yağlı balıklar beyin büyümesi ve fonksiyonu için temel öneme sahip olan DHA ve EPA omega-3 yağ asidi kaynağıdır. Beslenme düzenlerinde bu yağ asitleri bol bulunan kişilerin genel yetenek testlerinde daha başarılı oldukları bilinmektedir
Yağlı tohumlar

Badem, fındık, ceviz, fıstık gibi yağlı tohumlar, içerdikleri omega-3, omega-6, magnezyum ve çinko ile beyin gelişiminde ve hafızanın güçlendirilmesinde önemli rol oynarlar.Yağlı tohumlar
Yumurta

Yumurta iyi bir protein kaynağı olduğu gibi, sarısında bulunan kolin de bellek gelişiminde önemli rol oynamaktadır.
Rafine olmayan tahıllar


Beynin sürekli glukoza gereksinimi vardır. Rafine olmayan tahıllardaki lifler vücutta glukozun salınımını düzenler. ılaveten sinir sistemini sağlıklı kılan B vitaminleri içerirler. Bulgur, çocuklar için hem besleyici hem de sevdikleri bir tahıl seçeneğidir. Yulaf da zengin bir enerji kaynağı olmasının ve bol lif içermesinin yanında sinir sisteminin tam kapasiteyle çalışması için gereken E ve B vitamini, potasyum ve çinkodan yana zengindir.

Çilek, frenk üzümü, yaban mersini, böğürtlen


Bu koyu renkli meyve ailesi, yüksek düzeyde antioksidan içerir. Göz, diş eti ve genel sağlık için gerekli A ve C vitaminnden zengindirler. Çalışmalar bunların belleği güçlendirdiğini ortaya koymuştur.
Baklagiller

Protein ve kompleks karbonhidrat ve lif deposu olan baklagiller, bol miktarda vitamin ve mineral içerdiklerinden özellikle öğle yemeğinde yendiklerinde çocuğun zihinsel faaliyetlerinin öğleden sonra yüksek düzeyde kalmasına yardımcı olurlar.
Renkli sebzeler


Domates, bal kabağı, havuç, ıspanak, beyin hücrelerine güç ve sağlık veren antioksidan kaynaklarıdır
Süt ve yoğurt


Süt ürünleri, güçlü kemik ve dişler için gerekli D vitamini ile kalsiyum içermelerinin yanı sıra enzimlerin yapımı için gerekli protein, karbonhidrat ve B vitaminleriyle doludur.
Et

Ette bulunan demir, çocukların okuldaki enerjileri ve konsantrasyonları için temel öneme sahip bir mineraldir. Yağsız et, en iyi emilebilir demir kaynaklarından biridir. Ette ayrıca belleğe yardımcı olan çinko ve bazı B vitaminleri de bulunur.
 Kaynak :

Gazete Manşetleri

Gazete Manşetleri










































JENERATÖR NEDİR?

JENERATÖR
Türkçe anlamı:
jeneratör; üreteç, dinamo.
Jeneratör Herhangi bir enerji türünü elektrik enerjisine çeviren makina. Bu cihazlara, mekanik enerjiyi elektrik enerjisine çeviren makinalar, kimyasal enerjiyi elektrik enerjisine çeviren bataryalar, ışık enerjisini elektriğe dönüştüren fotoelektrik hücreleri, ısı enerjisini elektrik enerjisine çeviren termoelektrik jeneratörler dahildir. Dinamo denilen elektromanyetik jeneratörde bir bobin, manyetik alan içinde endüksiyon çizgilerini kesecek şekilde hareket ettirilir. Elektrostatik jeneratörde (Van de Graaf jeneratörü, Wimshurst makinası) mekanik enerji, elektrostatik endüksiyon veya sürtünme ile üretilen eşit ve zıt elektriki yüklere bölünerek sarf edilir.
Jeneratörler, en küçük tesisten en büyüklerine kadar değişik büyüklük ve kapasitelerde imal edilir. Alternatif yani dalgalı akım üretenlerine alternatör, doğru akım üretenlere de, doğru akım jeneratörleri veya dinamo denir. Sonuçta elde edilen ister AC (alternatif akım) olsun ister DC (doğru akım) olsun elektrik enerjisinin kaynağı aynıdır. Sadece makinanın taslağı değişiktir. Bir jeneratörü çalıştırmak için gerekli mekanik enerji, su türbini, buhar türbini, içten yanmalı motor veya gaz türbini gibi ilk hareketi veren aletlerle sağlanır. Mekanik enerjiyi elektrik enerjisine çeviren iki tip ana makina vardır: Alternatif akım AC jeneratörleri ve doğru akım DC jeneratörleri. Elektrik enerjisinin çoğu günümüzde AC jeneratörleri ile üretilir ve bu aletlere Alternatör adı verilir. AC, İngilizce Alternatif Current (Alternatif Akım) kelimelerinin baş harfleri; DC ise Dieckt Current (Doğru Akım) kelimelerinin baş harfleri alınarak kullanılmaktadır. Alternatörler, senkron jeneratörler de denilen makinalar, hemen hemen bütün buharlı ve su enerjisi ile güç elde eden santrallerde esas jeneratörlerdir. Çünkü transformatörler alternatif voltajı kolaylıkla yükseltir ve alçaltır. Elektrik enerjisinin, uzak mesafelere nakli için yüksek voltaj, dağıtım ve kullanım için düşük voltaj uygundur.
Jeneratörün Tarihi:
Michael Faraday 1831 yılında elektrik üretebilen “Faraday disk” adında küçük bir jeneratör üretmiş ancak onun bu icadı o yıllarda büyük teknolojik atılımlara neden olmamıştır.
1850’li yıllarda ise artık seri olarak üretilmeye başlayan dinamolar ilk kez yaygın olarak aydınlatma amacıyla kullanılmıştır.
1880’de Thomas Edison ve Joseph Swarm elektrik ampulünü bulunca, jeneratörlere ve güç kaynaklarına büyük ihtiyaç duyulmuştur. Edison şirketi 1882’de New York’ta, Londra’da ve Milan’da elektrik enerisini aydınlatmada kullanmak için DC üreten merkezler kurmuştur.
Bundan az sonra DC ve AC akımlarının kullanılması hakkında tartışmalar başlamıştır. 1890 yılının başlarına kadar olan transformatörlerdeki ve jeneratör sistemlerindeki gelişmeler sonucunda Amerikalı Nikola Teola AC’nin elektriki güç naklindeki kullanım avantajlarını ispat etmiştir. AC jeneratörlerini kullanan ilk büyük hidroelektrik santrali ise Niagara şelalesinde 1895’te açılmıştır.
Günümüzde ise jeneratörler hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri durumuna gelmiştir. Son zamanlarda ise, robot ve makinalar için nano jeneratörler geliştirilmektedirler.
Jeneratör nedir?
Jeneratör kimyasal enerjiyi (benzin, mazot, doğalgaz) elektrik enerjisine çeviren, temel olartak alternatör ve motordan oluşan bir sistemdir. Jeneratör seti motor ve alternatörden oluşur. Motormekanik güç üretir (kW). Alternatör mekanik gücü elektriksel güce çevirir (kVA). Motorlar yük ihtiyacını karşılayacak mekanik güce göre, alternatör ise maksimum görünür gücü sağlayacak şekilde boyutlandırılır.
JENERATÖRÜ OLUŞTURAN SİSTEMLER
-motor
-alternatör
-soğutma sistemi
-yağlama sistemi
-havalandırma sistemi
-yakıt sistemi
-elektrik sistemi
-kontrol paneli
JENERATÖRÜN KULLANIM AMAÇLARI
Jeneratör elektrik şebekesinin mevcut olduğu yerlerde “yedek enerji kaynağı” olarak kullanılabileceği gibi, elektrik şebekelerinin olmadığı veya şebekeye çok uzak olan yerlerde “sürekli enerji kaynağı “olarakda kullanılabilir.
Jeneratör çalışma prensibi
Alternatörler elektromanyetik endüksiyon prensibi ile çalışırlar. Elektromanyetik endüksiyon, bir telin içinden geçen manyetik alan değiştiğinde o tel üzerinde bir akım oluşmasına sebep olur. Bu tel eğer dışarıdan bir güç ile çevrilirse bu çevirmeyi sağlayan enerji elektrik enerjisine dönüştürülmüş olur.
Mekanik enerjinin rotorları döndürmesiyle iletkenler etrafındaki manyetik alan değişir ve elektrik akımı üretilmiş olur. Rotorun manyetik alanı indüksiyonla aktarılacak bir akım ile elde edilebilir. Fırçasız alternatörlerde alternatör çalışma prensibine göre ana ve ikaz sistemi olarak ikiye ayrılabilir. Ana sistemin hareketli kısmı olan ana rotor devir sayısına göre değişen sayıda kutuplardan oluşur. Rotordaki ana kutuplar çevirici makine devrinde döndürülür. Kutuplarda manyetik akının oluşması için doğru akım gereklidir. Ana kutuplara doğru akım ikaz sistemi tarafından verilir.
İkaz sisteminin çalışma prensibi ana sistemle aynı olmakla beraber kutup ve sargılar ters çevrilmiştir. Yani, ikaz sisteminde kutuplar hareketsiz olan ikaz statoru üzerinde, sargılar ise dönen ikaz rotoru üzerinde bulunur.
Ana statordaki bağımsız yardımcı sargılardan geçen akım voltaj regülâtöründe doğrultularak, ikaz statorundaki kutup sargılarına verilir. Kutuplardan çıkan manyetik akıyı kesen ikaz rotoru üzerindeki bobinlerde üç faz alternatif akım oluşur. Alternatif akım, rotordaki döner köprü diyotlarda doğrultularak ana rotora (ana kutuplara) doğru akım olarak aktarılır.
Fırçasız alternatörlere yük uygulandığında, voltaj düşümü önlemek ve voltajı istenilen seviyede tutmak için otomatik voltaj regülâtörü (AVR) kullanılır.
Jeneratör nasıl çalışır?
Hareket enerjisini (kinetik enerjiyi) elektrik enerjisine çeviren araçlara jeneratör denir. Jeneratörler de elektrik motorlarında olduğu gibi elektro magnetik kuvvetin oluşması prensibine göre çalışırlar.
Elektrik motorlarında, bir magnetik alan içerisindeki iletken tel çerçeveden elektrik akımı geçirilirse tel çerçeve döner. Yani elektrik enerjisi hareket enerjisine dönüşür.
Jeneratörlerde, bir magnetik alan içerisindeki tel çerçeve dönderilirse iletken telde akım oluşur. Yani hareket enerjisi elektrik enerjisine dönüşür.
Jeneratörler alternatif akım jeneratörü ve doğru akım jeneratörü olmak üzere iki çeşittir.
a) Alternatif (Dalgalı) Akım ve Alternatif Akım Jeneratörleri :
1- Alternatif (Dalgalı) Akım :
Yönü ve büyüklüğü sürekli değişen akıma alternatif akım veya dalgalı akım denir. Alternatif akım AC harfleri ile gösterilir.
Alternatif akımın;
1)    Yönü ve büyüklü sürekli değişir.
2)    Bazı araçlarla (doğrultucu ve diot) doğru akıma çevrilebilir.
3)    Üzerinden geçtiği teli ısıtır.
4)    Alternatif akım jeneratörleri ile üretilir.
2- Alternatif (Dalgalı) Akım Jeneratörleri (Alternatörler) :
Alternatif akım üretmek için kullanılan araçlara alternatif akım jeneratörü veya alternatör denir.
Alternatörlerde, elektrik motorlarında olduğu gibi bir mıknatısın magnetik alanı içinde bulunan ve dönebilen bir tel çerçeve bulunur. Bu tel çerçeveye bobin veya armatür denir. Tel çerçevenin iki ucu iki farklı metal bileziğe (halkaya) bağlıdır. Bu metal bileziklere toplaç veya kolektör veya komütatör denir. Toplaçlara dokunan (ve akımın alındığı) iletken (metal) şeritlere fırça denir.
Tel çerçeve (bobin = armatür) magnetik alan içerisinde sürekli dönderilirse, indüksiyon akımında olduğu gibi tel çerçevenin içerisinden geçen magnetik alan kuvvet çizgilerinin sayısı sürekli değişir. Bu sayede tel çerçevede yönü ve büyüklüğü sürekli değişen bir akım oluşur. Bu akım alternatif akımdır.
Alternatif akım oluşurken;
1)    Tel çerçeve magnetik alan kuvvet çizgilerine dik olduğunda, tel çerçeveden geçen magnetik alan kuvvet çizgilerinin sayısı en fazla olacağı için akım en büyük (yani maksimum) değeri alır.
2)    Tel çerçeve magnetik alan kuvvet çizgilerine paralel olduğunda, tel çerçeveden magnetik alan kuvvet çizgileri geçemeyeceği için akım sıfır olur.
3)    Tel çerçeve 1 kez dönderilirse (tam devir yaparsa) akım 2 kez yön değiştirir.
4)    Tel çerçeve ilk duruma göre;
·        900 dönerse akım maksimum (max) olur.
·        1800 dönerse akım sıfır olur.
·        2700 dönerse akım zıt yönde maksimum (max) olur.
·        3600 dönerse akım sıfır olur.
b) Doğru Akım ve Doğru Akım Jeneratörleri :
1)    Doğru Akım:
Yönü ve büyüklüğü zamanla değişmeyen, (+) ve (–) kutupları sabit (belirli) olan akıma doğru akım. Doğru akım DC harfleri ile gösterilir.
Doğru akımın;
a.    Yönü ve büyüklü zamanla değişmez.
b.    (+) ve (–) kutupları sabittir.
c.    Üzerinden geçtiği teli ısıtır.
d.    Doğru akım jeneratörleri ile üretilir veya alternatif akımdan doğrultucu denilen araçlarla elde edilir (Doğrultucularda, akımı tek yönde geçiren diotlar bulunur).
2- Doğru Akım Jeneratörleri (Dinamolar):
Doğru akım üretmek için kullanılan araçlara doğru akım jeneratörü veya dinamo denir.
Doğru akım jeneratörleri apı ve çalışma yönünden alternatif akım jeneratörlerine benzerler. Alternatörlerden tek farkı, tel çerçevenin uçlarında toplaç olarak iki metal bilezik yerine iki yarım bilezik bulunmasıdır.
Doğru akım jeneratörlerinde tel çerçeve (bobin = armatür) magnetik alan içerisinde dönderilirse, alternatif akım jeneratörlerinde olduğu gibi tel çerçevenin içerisinden geçen magnetik alan kuvvet çizgilerinin sayısı sürekli değişeceği için akım bir yönde oluşur. Oluşan akım, yarım bilezikler (toplaçlar) sayesinde fırçalara iletilir ve yönü değişmeyen doğru akım elde edilmiş olur.
NOT:
1)    Dinamolarda tel çerçeve dönderildiğinde akım bir yönde oluşur. Tel çerçeve
dönderilmeye devam edilirse ters yönde oluşan akım ilk akımı yok eder. Çok kısa bir süre sonra çerçeve dönünce aynı yönde akım yine oluşur.
2)    Doğru akım, üretilmesi zor ve pahalı olduğu için genelde doğrultucular sayesinde alternatif akımdan elde edilir.
Jeneratör satın alırken…
Jeneratör satın alırken aşağıdaki şu hususlara dikkat edilmelidir;
1)    Jeneratör alırken, konusunda uzman, referansları ve servis hizmetleri bakımından güçlü jeneratör üreticisi firmalar tercih edilmelidir.

2)    2. Jeneratör firması seçiminde, jeneratör test laboratuvarı olan üretici firmalar tercih edilmelidir. Satın alınan jeneratörün imalat sonrası boş yükte çalıştırılarak test edilmeleri, jeneratörün sorunsuz olduğunu göstermez. Jeneratörler ancak tam yükte çalıştırıldıklarında verimlilikleri doğru olarak tespit edilebilir.
3)    Jeneratör almadan önce mutlaka uzman bir ekip tarafından güç keşfi yapılmalıdır. En sık yapılan yanlış, jeneratörün kullanılacağı mekandaki cihazların üzerindeki etiketlerine göre güç tespiti yapılmasıdır. Böylece demeraj (kalkınma) akımları gözardı edilmekte ve yanlış jeneratör seçimi yapılmaktadır.

4)    Özellikle profesyonel amaçlı satın alınacak jeneratörler için çevresel etkenler (ortam koşulları, irtifa vs..) göz önüne alınarak jeneratör seçimi yapılmalıdır. Bu hizmetleri de ancak konusunda uzman şirketler verebilmektedir.

5)    Jeneratörler arasında sadece fiyat kıyaslaması yapmak yanlıştır. Unutulmamalıdır ki jeneratörler çoğunlukla acil enerji ihtiyacını karşılamak ve uzun yıllar performanslı bir şekilde çalışmaları beklentisi ile alınırlar. Bu yüzden kaliteli malzemeler kullanılarak imal edilmiş jeneratörleri almak ve ucuz ürünleri tercih etmemek, uzun vadede daha karlı olacaktır.

6)    Jeneratörler, motor, alternatör markası ve menşei belirtilmiş satış sözleşmesi ile satın alınmalıdır.

7)    Jeneratör alımında periyodik bakımlar ile ilgili bilgi istenmelidir.

8)    Satın alınacak jeneratörün (özellikle motor için) yedek parçaları kolay bulunabilir olmalıdır.

9)    Ses izolasyon kabini ya da römork ile satın alınacak jeneratörlerde, bu kısımları da kendisi üreten şirketler tercih edilmelidir.Ses izolasyon kabinleri basit bir ürün gibi görünse de, hava sirkülasyonu, kolay taşıma, ses yalıtım kalitesi, IP koruma sınıfı, yakıt tankı bölmesi, boya gibi üretim bölümleri bakımından yüksek teknoloji ve uzmanlık gerektirir.
10) 10. TSE, CE, ISO gibi sertifikalı jeneratörler tercih edilmelidir.
Jeneratör odası nasıl olmalı?
a.    Kapalı ortamlarda en önemli konu emniyettir.
b.    Egzost çıkışları izoleli olmalıdır.
c.    Odanın yeterli havalandırması olması gerekir.
d.    Tehlike yaratacak maddeler veya devreler odada bulunmamalıdır.
e.    Çok soğuk bir bölge iseniz, donmaya karşı ısıtma sistemi de olmalıdır.
f.      Jeneratörü taşırken ağırlığı kaldırabilecek kadar güçlü bağlantılar olmalıdır.


Faz Aktarma Panosu Kullanım amacı:
Faz transfer panosu jeneratör kullanılan monofaze yüklerde jeneratörden önce sisteme bağlanmakta olup trifaze şebeke fazlarını kontrol eder.
Herhangi bir faz kesildiğinde jeneratör gereksiz olarak otomatik olarak devreye girmez ve yük mevcut olan faza aktarılır.Üç faz normal olarak geri geldiğinde yük tekrar 3 fazdan beslenir.Fazların tamamının kesilmesi durumunda jeneratör devreye girer böylece jeneratör gereksiz olarak çalışmaz ve yakıt tasarrufu sağlanır.
Jeneratör olmayan yerlerde ise 3 fazdan herhangi biri veya ikisi kesildiğinde kalan fazdan yükü monofaze oarak besler.
Jeneratör transfer panosu bağlantı şeması

 

Transfer panosu üzerinde veya jeneratör üzerinde bulunan işlemci aracılığı ile şebeke ve jeneratör değerleri  izlenir şebeke ve jeneratör değerleri ayarlı limitlerin dışına çıktığında yine işlemci kontrolünde şebeke enerjisi veya jeneratör enerjisinin kesilip devreye alınması gerektiği durumlarda güvenli bir şekilde yük transferini yapmak amacı ile kullanılır.
Transfer panosundaki kontaktörler yük akımına uygun değerde seçilmekte olup aralarında elektriksel opsiyonel olarakta mekaniksel kilitleme mevcuttur.
Transfer panoları genellikle 3 veya 4 kutuplu kontaktör veya motorlu şalterlerden meydana gelirler.
Transfer panosu mümkün olduğu kadar yük panosuna yakın yerleştirilmekte olup bu sayede kullanılmakta olan güç kablolarının  maliyeti düşmektedir.
Transfer panosu jeneratör üzerinde ise jeneratöre şebeke besleme ve yük çıkışı olmak üzere 2 adet güç  kablosu çekilmektedir.
Transfer panosu ayrı olduğu durumlarda jeneratörden gelen güç kablosu ile birlikte
Otomatik jeneratör sistemlerinin çalışabilmesi için ayrıca kumanda kablosu çekilmelidir.
Jeneratörden çekilen 3 faz akımı mümkün olduğunca eşit olarak dağıtılmalı ve bir fazdan çekilecek akımın değeri nominal akım değerini aşmamalıdır.
Transfer panosunun bulunduğu yer temiz,kuru ve havalandırması iyi olmalı etrafında yeteri kadar çalışma alanı bulunmalıdır.


Jeneratör güç hesaplama
Jeneratörünüzün verimli olarak çalışabilmesi için güç tesbiti yetkili servis tarafından yapılmalıdır.
Güç tesbitinde aşağıda belirtilen hususlara dikkat edilmelidir.
Jeneratör gurupları 3 farklı özellikte kullanılırlar:
1-Prime güç:
Jeneratörün değişken yük miktarı altında sürekli çalışma şeklidir.
Değişken yük miktarı jeneratör prime gücünün %70 ini aşmamalıdır.
Jeneratör 12 saat ara ile 1 saat %10 aşırı yüklenebilir.
2-Standby güç:
Şebekeye yedek olarak , acil güç ihtiyacında kullanılır.
Değişken yük miktarı standby gücün %80 ini aşamaz ve aşırı yüklenemez.
3-Continous güç:
Jeneratörün %100 sabit yükte sürekli çalışma şeklidir.Aşırı yüklenemez.
Jeneratörde kullanılacak yüklerin cos değeri tesbit edilmelidir.
Jeneratörün 3 temel çalışma şekli göz önüne alınmalıdır.
Jeneratörün bulunduğu ortamdaki ısı faktörü ve rakım göz önüne alınmalıdır.
Aktif,reaktif ve kapasitif yükler değerlendirilmelidir.
Güç elektroniği devrelerinde bulunan triyak,tristör gibi cihazlar harmonik bozulmasına sebep olduğundan sistemin harmonik ölçümü yapılmalıdır.
Jeneratör kapasitesi sistemde bulunan elektrik motorlarının demaraj gücünü taşıyabilecek kapasitede olmalıdır.
Gelecekte yük miktarı ve enerji ihtiyacı artabileceğinden jeneratör gücü toplam ölçümlerden sonra mevcut yükün en az  %20 sini taşıyabilecek kapasitede olmalıdır.
Jeneratörde aşırı yüklenmenin zarar verdiği durumlar olduğu gibi jeneratörü gereğinden az yükte veya yüksüz çalıştırmakta kullanılan dizel motor açısından sakıncalıdır.
Standby jeneratörde minumum yük miktarı toplam gücün %30 u kadar olmalıdır.

3 fazlı jeneratörlerde temel olarak kullanılan formül:
I=P/√3xUxCos
I=Faz başına düşen akım(Amper) U=Gerilim(Volt)
P=Güç(KW)
KW=COSXKVA
Jeneratörlerde kullanılan alternatör voltaj regülatörleri:
Datakom:
AVR5 Voltaj regülatörü
AVR10 Voltaj regülatörü
AVR12 Voltaj regülatörü
AVR20 Voltaj regülatörü
LEROY SOMER ALTERNATÖR:
R230 Voltaj regülatörü
R448 Voltaj regülatörü
R438 Voltaj regülatörü
R449 Voltaj regülatörü
7-10 KVA Voltaj çıkış terminali
NEWAGE STAMFORD:
MX341 Voltaj regülatörü(PMG sarılı)
MX321 Voltaj regülatörü
SX440 Voltaj regülatörü
SX440T Voltaj regülatörü
SX460 Voltaj regülatörü
MARATON:
SE350 Voltaj regülatörü
MECCALTE SPA:
SR7 Voltaj regülatörü
UVR6 Voltaj regülatörü
Honda voltaj regülatörleri

Jeneratör kontrol
 panelleri
JENERATÖRLERDE KULLANILAN OTOMATİK & MANUEL KONTROL VE TRANSFER PANELLERİ
DKG101
DKG103
DKG105
DKG107
DKG109
DKG203
DKG205
DKG207
DKG307
DKG309
DKG503
DKG504
DKG507
DKG527
DKG543
DKG705
DKG110
DKG112
DKG114
DKG119
DKG151
DKG153
DKG155
DKG215
DKG217
DKG227
DKG317
DKG319
DKG517
DKG537
DKG553
GPK500
AMF 1.0
AMF 2.0
AMF 4.0
EAOM-3
EAOM-6
EAOM-7
EAOM-9
EAOM-9F
EAOM-19
EAOM-71
EAOM-210FD
EAOM-210FL
A805
A810
A820
GCP-20
GCP-21
GCP-22
EASYGEN-300
EASYGEN-350
EASYGEN-1000
EASYGEN-1500
EASYGEN-3200
DSE701
DSE703
DSE704
DSE501
DSE512
DSE511
DSE720
DSE3110
DSE5220


Jeneratör akü sistemleri

BAKIMLI TİP AKÜLER:
Akülerin etrafında alev,kıvılcım sigara içmek gibi yanmaya sebep verebilecek olaylara izin vermeyiniz.
Aküyü hazırlarken aside dayanıklı önlük,yüz maskesi,koruyucu gözlük takınız.
Deriye veya elbiseye akü elektrotinin dökülmesi durumunda derhal bol basınçlı suyla yıkayınız.
Akü üzerinde iletken aletleri kullanmadan önce bileğinizdeki zincir,yüsük gibi eşyaları çıkarınız.
Akü bağlantısını yaparken en son negatif terminal bağlanmalı,akü bağlantısı sökerken ise önce negatif terminal aküden sökülmelidr.
Aküler jeneratöre mümkün olduğu kadar yakınkonmalıdır.
Aküye ilk asitli suyun doldurulması:
Akü kapaklarının üzerindeki koruyucu örtüyü çıkarınız.
Hava atış kapaklarını sökünüz.
20°C de özgül ağırlığı 1,280 olan temiz akümülatör asiti ile plakanın 15mm.yukarısına kadar aküyü doldurunuz.
akü ve asit ısısı 10ºC üzerinde olmalıdır.
15dk.kadar aküyü bekletiniz sonra akü gözlerinde kızışma başlayacak ve elektrolitin yüzeyine gaz kabarcıkları yükselecektir.
Hava atış kapaklarını yerine takınız.
En az 15dk bekledikten sonra bir hydrometre ile aküyü kontrol ediniz.
Min.şarj süresi 6 saattir.şarj akımı elektrolit seviyesini 1 er saat arayla kontrol ediniz.1 saat süreyle değişme olmazsa şarj olmuştur.
Şarjdan 2 saat sonra elektrolit seviyesini kontrol ediniz ve gerekiyorsa plakaların 10mm.üzerinde olacak şekilde saf su ilave ediniz.
Akü Bakımı:
Akünün üzerini ve terminallerini temiz tutunuz.
Akü terminali ve bağlantılarını vazelin ile kaplayınız.
Terminalleri iyi bir şekilde sıkınız.
Elektrolit seviyesini düzenli olarak kontrol ediniz.
Elektrolit seviyesi plakaların 10mm.üzerinde olmalıdır.
Redresör,Şarj alternatörü ve kayışı kontrol ediniz.
HYDROMETRE İLE TEST:
Akü içerisindeki sülfirik asidin özgül ağırlığı ve şarj durumu bir hydrometre kullanılarak ölçülebilir.
Akü su seviyesi azalmış ise saf su kullanınız.
Hydrometre fıçı kısmını dik tutarak yeterli miktarda elektroliti yukarıya doğru çekiniz.
Tüp içerisinde serbest yüzme olmalıdır.Okuma göz hizasında yaılmalıdır.Değerlendirme aşağıdaki gibidir.
1,270-1,280 özgül ağırlıklı tam şarjlı
1,2201-230 özgül ağırlıklı yarı şarjlı
1,150-1,220 özgül ağırlıklı deşarj olmuş
Bakımsız tip aküler:
Akülerin şarjsız kalmamasına,elektriksel bağlantılarının doğru yapıldığına emin olunuz akü ve terminal bağlantılarını temiz tutunuz.Bunun dışında bu aküler her hangi bir bakım gerektirmez
Jeneratör yağ seçimi
Kullanılan yağların bulunduğunuz bölgedeki sıcaklıklarla uyumlu olması yukarıdaki çizelgeden kontrol edebilirsiniz.
-15ºC üzerindeki çevre ısılarında dizel motorlarda yağlama yağı olarak yüksek kaliteli
15W/40 ağır hizmet tipi motor yağı kullanılması tavsiye edilir.
Jeneratör gurubunuzun kullanım kılavuzunda üretici firmanın tavsiye ettiği yağları kullanmanız gerekmektedir.
Jeneratör motorlarında minumum API yağ kalite seviyesi CH/CI-4 kullanılması tavsiye edilir.
CH veya CI-4 yağlarının mevcut olmadığı durumlarda CF4 yağı kullanılabilir.
MANUEL JENERATÖR KULLANMA TALİMATI
1.    Jeneratör gurubunu çalıştırmadan önce gözle muayene ediniz
2.    Herhangi bir yerinde kırık,çatlak,yağ,su veya yakıt sızıntısı olup olmadığına bakın varsa arızayı gidermeden önce jeneratörü çalıştırmayın
3.    Elektrik kablo bağlantılarının doğru yapılıp yapılmadığını kontrol edin
4.    Motor ve alternatör üzerinde bulunan yabancı maddeleri(üstübü,bez,anahtar v.s..)kaldırın
5.    Yağ çubuğundan motor yağını kontrol ediniz eksikse ilave edin
6.    Yakıt seviyesini kontrol edin eksikse ilave edin
7.    Radyatör su seviyesini kontrol edin eksikse ilave edin
8.    jeneratörün bulunduğu yerde hava emişi ve sıcak hava çıkışı kanalının açık olduğunu kontrol edin
9.    Kutup başlarını ve akü su seviyesini kontrol edin
10. Kontrol paneli üzerinde bulunan kontak anahtarı ile marşa basın eğer ilk marşta çalışmaz ise 10 sn. bekleyerek ikinci kez marşa basın
11. Motor çalıştığında,yağ basınç saatinde yağ basıncı yükselecek,şarj lambası sönecek ve
12. jeneratör enerji üretmeye başlayacaktır.
13. Kontrol paneli üzerindeki frekans metreden frekansın 50Hz,Voltajın jeneratör trifaze ise 400 volt monofaze ise 230 volt olduğunu gözlemleyin.
14. Motoru ısınması için bir süre boşta çalıştırın
15. Enversör şalterinizi(1-0-2) jeneratör konumuna getirin
16. Kullanacağınız yükü kademeli olarak devreye alın
17. Jeneratörü durdurmadan önce enversör şalterinizi(1-0-2) şebeke konumuna alın,jeneratörü soğuması için boşta 3 dk kadar çalıştırın ve kontak anahtarını
18. kapatarak stop edin

Otomatik jeneratör kullanma talimatı

1.    Emniyet açısında jeneratör enerji kesintisinde devreye girmemesi için panoda bulunan
2.    otomatik transfer paneli üzerinden kapalı(off)butonuna basarak jeneratörün çalışmasını engelleyin.
3.    Jeneratör gurubunu çalıştırmadan önce gözle muayene ediniz
4.    Herhangi bir yerinde kırık,çatlak,yağ,su veya yakıt sızıntısı olup olmadığına bakın varsa arızayı gidermeden önce jeneratörü çalıştırmayın
5.    Elektrik kablo bağlantılarının doğru yapılıp yapılmadığını kontrol edin
6.    Motor ve alternatör üzerinde bulunan yabancı maddeleri(üstübü,bez,anahtar v.s..)kaldırın
7.    Yağ çubuğundan motor yağını kontrol ediniz eksikse ilave edin
8.    Yakıt seviyesini kontrol edin eksikse ilave edin
9.    Radyatör su seviyesini kontrol edin eksikse ilave edin
10. Jeneratörün bulunduğu yerde hava emişi ve sıcak hava çıkışı kanalının açık olduğunu kontrol edin
11. Kutup başlarını ve akü su seviyesini kontrol edin
12. Otomatik transfer paneli üzerinde bulunan test (deneme)butonuna basın.
13. Jeneratör çalışmaz ise ayarlanmış süre aralıklarında( yaklaşık 10sn.)3 kez marşlama yapacaktır.
14. Otomatik transfer paneli üzerinden tekrar kapalı(off)butonuna basarak jeneratörü durdurunuz.
15. Otomatik transfer paneli üzerinde oto(auto)butonuna basarak jeneratörü otomatik konuma alınız
16. Jeneratörünüz enerji kesintisinde ayarlanan süre limitleri dahilinde devreye girecek ve sisteminizi besleyecektir.
17. Şebeke voltajları ayarlı limitler dahilinde geriye geldiğinde jeneratör yükü otomatik olarak şebekeye aktaracak ve soğutma süresi sonunda stop edecektir.
18. Jeneratör durağan haldeyken,Test çalışması sırasında veya jeneratör çalışma pozisyonunda arıza verdiğinde otomatik transfer paneli üzerinde arıza hakkında uyarı lambası yanacaktır.Arızayı giderdikten sonra tekrar jeneratörü devreye almak için arıza reset butonuna basılarak jeneratör tekrar oto(otomatik)konumuna alınır.
19. jeneratörünüzün sorunsuz olarak çalışması ve kullanım ömrü açısından periyodik bakımlarının yetkili servis tarafında yapılması gerekmektedir.
Bir binada Jeneratör kullanılmak isteniyorsa yangın tedbirleri olarak şunlara dikkat etmek gerekir:
1)    Jeneratörün kurulacağı odanın duvarları, tabanı ve tavanı en az 90 dakika süreyle yangına dayanabilecek şekilde yapılacaktır.
2)    Jeneratörün içinde bulunacağı odanın bina içinde konuşlandırılması, bir yangın durumunda çıkan dumanların ve sıcaklığın binadaki kaçış yollarına sirayet etmeyeceği ve serbest hareketi engellemeyeceği şekilde yapılacaktır.
3)    Jeneratörün yakıt deposunun bulunacağı yer için gerekli tedbirler alınacaktır.

Jeneratör Firmaları
Jeneratör Firmalarının Listesidir.
1 -
Teksan Jeneratör   
Teksan Jeneratör, 8-3550 kVA arasında dizel motorlu jeneratör gruplarını; koruma kabini, ses izolasyon kabini, ses izolasyonlu konteyner ile römork üretimi yapan ve ürünlerini 35 den fazla ülkeye ihraç eden Avrupa’nın sayılı üretici firmalarından biridir.Teksan Jeneratör, sektöründe uzmanlaşmış kadrosuyla satış, pazarlama, yedek parça ve servis konularında tam müşteri memnuniyetini benimseyen destek hizmetlerini yürütmektedir. teksan jeneratör dizel grup motor kabin izolasyon römork konteyner servis satış pazarlama
http://www.teksanjenerator.com.tr

2 -
Indeks A.Ş.   
1996 senesinde İzmir'de kurulan Indeks A.Ş. üretim, satış ve servis hizmetleri ile Türkiye ve dünya genelinde faaliyet göstermektedir. Merkezi, İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde, 17.000 mt2 alana kurulu fabrikasıdır. Firmanın ayrıca İzmir Menemen Serbest Bölge Fabrikası ve İstanbul Bölge Müdürlüğü mevcuttur. Başlıca üretim konuları; Jeneratör - Forklift - Hoppecke Akü - Motor Yat ve Savunma Sanayi Ürünleri Üretmektedir.
http://www.indeks.com.tr

3 -
REMAŞ MAKİNE MOTOR TİCARET VE SANAYİ A.Ş   
Remaş, Jeneratörler, Motopomplar, Motorlar ve Marine Grubu ürünlerinin satış ve teknik hizmeti vermektedir.
http://www.remasgroup.com

4 -
JENMAK JENERATÖR   
Firmamız; bölgemizde "Kesintisiz Enerjiye" duyulan ihtiyacın en çok hissedildiği aylardan biri olan 2003 yılının haziran ayında Jenmak Endüstriyel Ürünler adıyla Bandırma'da kurulmuştur. Jeneratör ve enerji sektöründe dünyanın lider kuruluşlarından biri olmayı kendisine vizyon edinen ve Türkiye'nin jeneratör sektöründe lideri AKSA JENERATÖR'ün Balıkesir ve Çanakkale bölgesi yetkili servisliğini, alanında uzman servis ekibi ile 24 saat kesintisiz sürdürmeye devam etmektedir. Servis hiz
http://www.jenmak.com

5 -
Saçar Makina   
sacar, saçar, makine, makina, katana, sabri, jeneratör, generator, genset, waterpump, engine, motopomp
http://www.katana.com.tr

6 -
ATILIM BOBİNAJ   
GENPOWER YETKİLİ SERVİS VE SATIŞ İKİNCİ EL JENARATÖR ALIM SATIMI VE TAMİR VE SERVİSLİK HİZMETLERİ BOBİNAJ İŞLERİ AKTİF REAKTİF PANO DZÜM İİŞLEMLERİ HİDROFOR DALGIÇ BAKIMLARI VE ELEKTİK İŞLERİ İLE İLGİLENMEKTEYİZ
http://www.genpower.com.tr

7 -
jeneratör   
2-2000 Kva arasında otomatik-manul.senkron jeneratör setleri
http://www.isbirelektrik.com.tr

8 -
F SINIFI iZOLASYONLU, FIRÇASIZ, TEK/ÇiFT RULMANLI ALTERNATÖRLER   
10 - 30 KVA (8-24 KW) 3000 - 3600 d/d 10 - 500 KVA (8-400 KW) 1500 - 1800 d/d 400V/ 50 Hz - 450V/ 60 Hz
http://www.gensan.8m.com

9 -
ARAL TİCARET   
2.EL JENERATÖR 1KVA DAN 1100 KVA KADAR FİRMAMIZ GÜVENCESİNDE..1949 YILINDAN BERİ HİZMET VERMEKTEYİZ
http://www.aralticaret.com

10 -
REAL JENERATÖR   
Benzinli ve Dizel Jeneratörler
http://www.realjenerator.com

11 -
ANADOLU MAKİNA   
JENERATÖR SATIŞ SERVİS VE KİRALAMA HİZMETLERİ
http://www.anadolujenerator.com

12 -
Bursajeneratör Enerji Sistemleri Ltd.Şti.   
A'dan Z'ye jeneratör satışı ve 7/24 Teknik Destek hizmetleri
http://www.bursajenerator.com

13 -
NORM ENERJI SISTEMLERI LTD.   
Sessiz, kokusuz, dumansız ELEKTRONİK JENERATÖR; kapalı, bakımsız, kuru, jelli, jel tip aküler
http://www.batteryandcharger.com

14 -
Kürkçüoglu Jeneratör-Sahin Makina   
jeneratör çesitleri, ikinci el jeneratörler, periyodik bakim, Ses izolasyon kabin imalatı 24 saat servis ve yedek parça desteği hizmeti verilmektedir
http://www.sahinmakina.com.tr

15 -
ÖZ BAŞKENT JENERATÖR LTD.ŞTİ.   
Kiralama, İkinci El, Aksa Yetkili Satış Servis Jeneratör Yedekleri. Uzman ve sertifikalı çalışanlarımızla her zaman her yerde güvenilir servis isteyenler için varız...
http://www.baskentenerji.com

16 -
MAKYAL ENERJİ SİSTEMİ SAN.A.Ş.   
Jeneratör, Pano, Hücre, Kablo Kutusu ve Konnektör İmalatı
http://www.makyalenerji.com

17 -
EMSA JENERATÖR   
EMSA JENERATÖR, sektöründe faaliyet gösteren , Türkiye'nin en büyük ve köklü jeneratör üreticisinden biridir. 30 yılı aşkın deneyimi ile her türlü ihtiyaca cevap verebilecek dizel jeneratör çözümleri üretmektedir. Gerek yurtiçi gerek yurdışı satış ağı ile ve getirdiği çözümler ile jeneratör sektörünün aranılan firmalarından biri olmayı haketmiştir. En iyi kalitede jeneratör ve alternatör üreticisi olarak Emsa Jeneratör 'ün gücü kalite yönetimindeki başarısından gelmektedir. Müşteri ihtiyaçları
http://www.emsa-jenerator.com.tr

18 -
ENERSER ENERJİ ELEKTRİK ELEKTRONİK İNŞAAT   
ENERSER ENERJİ/BURSA Tel:0224 25 000 25 www.enerser.com.tr ups bursa,kesintisiz güç kaynağı bursa,ups tamiri bursa,kesintisiz güç kaynağı tamiri bursa,kesintisiz güç kaynağı servisi bursa,ups satışı bursa,kesintisiz güç kaynağı satışı bursa,ups servis ve satış bursa,kesintisiz güç kaynağı servis ve satış bursa,ups servis ve tamiri bursa,kesintisiz güç kaynağı servis ve tamiri bursa,ups bakımı bursa,kesintisiz güç kaynağı bakımı bursa,ups tamir ve bakımı bursa, kesintisiz güç kaynağı tamir ve bak
http://www.ozkal.com.tr

19 -
kaya vinç nakliyat hizmetleri   
kiralık vinçler çift kırma vinçler ytong mermer jenarötör kılima konteyner ve sanayi makinaları taşımacılıgı itinayla yapılır rami kışla cad erka sok erciyes emintaş san sit no 125/45 bayrampaşa ist
http://www.kayavinc.com

20 -
GÖKÇEL MÜHENDİSLİK   
AKSA,ÇUKUROVA,CAT,EMSA,TEKSAN,GENPOWER,İŞBİR İKİNCİEL JENERATÖR ALINIR SATILIR, TEL:0532 2300300 JENERATÖR, JENARATÖR, İKİNCİEL, İKİNCİ EL, 2.EL
http://www.gokcelmuhendislik.com

21 -
Güçbir Jeneratör   
Jeneratör imalat satış seris kiaralama hizmetleri, ISO 9001:2000 Kalite Güvence Sistemi, EN ISO 14001:2004, OHSAS 18001:1999, TSE Kalite Belgesine sahip Güçbir Jeneratör'de günümüz şartlarına uygun esnek üretim sistemi ile her türlü müşteri talebi en hızlı şekilde karşılanabilmektedir.
http://www.gucbirjenerator.com

22 -
YAŞAR MAKİNA LTD.ŞTİ.   
HON DA GÜÇ ÜRÜNLERİ HONDA JENERATÖRLER DİZEL JENERATÖR MOTOR MOTOPOMP VE JENERATÖR KİRALAMA HİZMETİ
http://www.yasarjenerator.com

23 -
ada janeratör   
ada jeneratör.jeneratör.ikinci el . jeneratör.sakaryada jeneratör satanlar . 2.el jeneratör jenerator jenarator jenaratör jeneratörcü sakaryada jeneratör servisleri sakarya jeneratör sakarya jaratör adapazarı jeneratör aapazarı jenerator otoatik jeneratör manuel jenerator manuel jeneratör
http://www.adajenerator.com

24 -
GENSAN ELEKTRİK MAKİNALARI SAN. VE TİC. A.Ş.   
10 - 1500 KVA ALTERNATÖR İMALATI, FREKANS KONVERTÖRÜ, DÖNER TRAFO, ENDÜKTÜF YÜK, SARKAÇ DİNAMO Firmamızda standard imalatımız, 3000 devir 10 – 40 KVA; 1500 devir 10 – 1500 KVA güç aralığında fırçasız tip alternatörlerdir. , Ürünlerimiz IEC 60034; VDE 0530; TS 3205 normlarına uygun olarak üretilmektedir. Tamamen kendi teknoloji ve tecrübemiz ile en olumsuz şartlar göz önüne alınarak tasarlanan GSA alternatörler, arızasız ve güvenli çalışması ile tanınmaktadır. Firmamız, müşteri i
http://www.gensan.info.tr

25 -
armak jeneratör   
armak jeneratör aksa emsa real cat marka dizel jeneratör satış bayii ve yetkili servisidir portatif jeneratör de honda real aksa atima jeneratör leri yetkili satış noktasdır ayırca 2.el jeneratörler garati liolarak hizmetinize sunulur
http://www.armakmakine.com

26 -
Deniz Makina Jeneratör ltd. Şti.   
Firmamız 2.el jeneratör alım satım ve tamirinin yanısıra kesintisiz güç kaynakları, alternatif enerji sistemleri, Aksa jeneratör antalya yetkili servisliği yapmaktadır
http://www.denizmakina.com

27 -
ATAŞAH YAPI MLZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.   
aksa jeneratör genpower ikinci el servis kiralama bakım periyodik ups güç kaynağı demir çimento voltaj regülatörü ostim ankara
http://www.atasah.com

28 -
PINAR GÜÇ SİSTEMLERİ MAKİNA ELK.İNŞ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.   
2002 yılında kurulan şirketimiz jeneratör benzinli, dizel, invertör, süper sessiz, kabinli, kabinsiz, ses izolasyon kabinli, dijital, portatif çeşitleriyle jeneratör gruplarımız ve benzinli, dizel motor, motopomp çeşitlerimizle satış servis ve montaj, bakım ve onarım hizmetlerini uzman kadrosuyla vermektedir. KIPOR, PANDA, KUBOTA Jeneratörlerinin yetkili teknik servisi ve Man, mtu, yanmar, cummins, volvo, perkins, honda, aksa, genpower, teksan, işbir ve caterpiller hizmet verdiğimiz jeneratör ve motor tipleridir. Muhtelif yerlerde bulunan 1 kVA - 2500 kVA arasındaki tüm yerli ve ithal jeneratörlerinizin montaj, bakım ve onarım hizmetlerini vermekteyiz. *0 - 2.el ve yenileştirilmiş motor ve jeneratör satışı *Yedek parça desteği *7/24 servis *Uygun fiyat
http://www.p?narguc.com.tr

29 -
dünya jeneratör   
2.el ve 0 jeneratör imalatı alım satım kiralama tamir ve bakım servisi yapmaktayız.sizin jeneratör yamirinizi veya jeneratörünüz yoksa jeneratör satımını yapmak isteriz.ürünlerimizi dünyajeneratör.com adresinden inceleyebilirsiniz.
http://www.dunyajenerator.com

30 -
DIŞ-MAK JENERATÖR İNŞAAT-TAAHHÜT ELEKTRİK MAKİNA SANAYİİ TİCARET LTD. ŞTİ.   
NK POWER JENERATÖRLERDE KAMPANYA ! 28 , 33 , 44 , 70 KVA GÜÇLERDE ENKA NK POWER JENERATÖRLER PEŞİN FİYATINA 8 AY TAKSİTLE ... JENERATÖR,30-3025 KVA arasında dizel motorlu otom. manuel,kabinli-kabinsiz, jeneratörler,VOLVO-MTU-DAİMLER CHRYSLER MOTOR-MITSUBIHI-PERKINS-JOHN DEERE-SUPER STAR-DEUTZ-SDMO-NK POWER DİZEL JENERATÖRLER, SU MOTORLARI, TEKNİK HIRDAVAT BAHÇE MALZEMELERİ ÇİM BİÇME TRAKTÖRÜ VE ÇİM BİÇME MAKİNALARI
http://www.dismak.com.tr

31 -
IDEA MAKINA IMALAT SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ.   
Marin jeneratör üretimi, nfpa uyumlu dizel motor üretimi, dizel motor ve elektrik motoru temini.
http://www.ideamakina.com.tr

32 -
PROFJEN JENERATÖR   
Firmamızın’ın bünyesinde; konusunda uzman, motor, kaynak, metal, elektrik ve elektronik teknisyenleri ile bobinaj sarım elemanları, satış ve satış sonrası hizmet birimleri bulunmaktadır.15 kişilik profesyonel kadromuz, 7/24 servis prensibi ile servis hizmeti vererek, hizmette ve kalitede sınır tanımamaktadır… Amacımız, müşterilerimize kaliteli ürünler ile profesyonel servis hizmeti sunmak, Arıza durumunda en kısa sürede müdahale ederek jeneratörünüzü faal hale getirmektedir.
http://www.profjen.com.tr

33 -
SERKA JENERATÖR   
Firmamız 2000 yılında Antalya’da dizel-benzinli jeneratör satış,satış sonrası hizmet desteği,periyodik bakım hizmeti ve yedek parça ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hizmete girmiştir.Firma olarak ilk hedefimiz müşteri memnuniyeti ve müşterilerimiz için kesintisiz enerji hizmetini sunmaktır.Bünyemizde mevcut olan çeşitli güçlerdeki kiralık jeneratör hizmetiyle müşterilerimizin işlerini ivedi şekilde yapmaktayız. Aynı zamanda 2.el jeneratör satışlarımız mevcuttur.
http://www.serkajenerator.com.tr

34 -
HERTZ JENERATÖR ELEKTRİK SAN.TİC.VE TAAH.LTD.ŞTİ.   
ÇUKUROVA JENERATÖR YETKİLİ SERVİSİ OLAN FİRMAMIZ 35 YILLIK ÇUKUROVA JENERATÖR CATERPILLAR JENERATÖR DENEYİMİNE SAHİPTİR.PERKİNS,VOLVO,CUMMINS,FORD,TTF MOTORLU JENERATÖR SETLERİNDE LİDER SERVİSTİR.
http://www.hertzjenerator.com

35 -
ALİMAR MAKİNA SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ   
Firmamız, MITSUBISHI Jeneratör grupları,Webwemt Hafif iş makinaları Türkiye Distribütörü EUROENERGY Jeneratör grupları genel dağıtıcısıdır. 1-10 kVA MITSUBISHI Benzinli jeneratör grupları, 10-560 kVA EUROENERGY Jeneratör grupları, 515- 2290 kVA MITSUBISHI Orijinal Jeneratör grupları
http://www.alimar.com.tr

36 -
MGM TEKNİK   
BORUSAN GÜÇ SİSTEMLERİ CATERPILLAR ve OLYMPIAN JENERATÖRLERİ ANTALYA YETKİLİ SATIŞ VE SERVİS MERKEZİ FİRMAMIZ AYRICA TÜM MARKA VE MODEL JENERATÖRLERİN ARIZA,BAKIM,ONARIM İŞLEMLERİ SES İZOLASYON KABİNLERİ İLE SİZE ÇOZÜM ORTAĞI OLMAYA DEVAM EDİYOR
http://www.mgmteknik.com.tr

37 -
Senkron Alternatör ve Jeneratör Ltd.Şti   
içten yanmalı motorlar tarafından tahrik edilen jeneratörlerin Alternatör'lerini ve Dinamo üretmeyi hedeflemektedir. Alternatör ve Jeneratör sektöründe lider olma hedefi içinde olan Senkron Alternatör ve Jeneratör Ltd.Şti. SKN markasıyla çalışmalarını sürdürmektedir.
http://www.alternatorcu.com

38 -
ATAY TEKNİK JENERATÖR   
Atay Teknik Jeneratör Antalya'da Bakım,Montaj,Onarım İşleri,sıfır jeneratör ve ikinci el jeneratör satışlarına başlamıştır.20 yıllık tecrübemizi jeneratör sahiplerinin hizmetine sunuyoruz.2-2200KVA'ya kadar her marka jeneratör ve jeneratör gruplarının bakım,onarım ve montajları itina ile yapılır.İhtiyacınız olan jeneratör ve jeneratör yedek parçaları temin edilir.İhtiyacınız olan kiralık jeneratör temin edilir.Firmamız UZTECH-ATALANTA jeneratörün satış bayii ve yetkili servisidir.
http://www.atayteknik.com

39 -
JENSIS JENERATOR   
Genpower jeneratörleri yetkili servisi ve satıcısı olan firmamız işbir elektrik san a.ş de yetişmiş deneyimli dürüst ve güleryüzlü personeli ile siz müşterilerimize hizmet vermekten gurur duyar tel:0266 246 5877 fax:0266 246 0877 gsm:0532 682 0756-0536 280 2756
http://www.jensis.com.tr

40 -
ŞİMŞEK JENERATÖR LTD ŞTİ   
ENKA GÜÇ SİSTEMLERİ NK POWER JENERATÖR GÜNEY ANADOLU BÖLGE BAYİİ SATIŞ SERVİS KİRALAMA MONTAJ OTAMASYON VE MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ TEL 0322 428 18 98 GSM 0532 673 16 20 E-MAİL nebisimsek@simsekjenerator.net web - www.simsekjenerator.net
http://www.simsekjenerator.net

41 -
DEV MAK ELEKTRİK JENERATÖR SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ   
JENERATÖR SATIŞ,SERVİS VE YEDEK PARÇA İŞBİR ELEKTRİK SANAYİ AŞ YETKİLİ SERVİSİ,CUMMİNS,VOLVO,PERKİNS,MTU,DETROİD,DEUTZ
http://www.devmakjenerator.com.tr

42 -
İlke Jeneratör Elektrik Elektronik Makina San.Tic.Ltd.Şti.   
Jeneratör, Jeneratör Tamir, Jeneratör Bakım Onarım, Jeneratör Servis, Aksa Jeneratör, Caterpillar Jeneratör, 2. El Jeneratör, Cummins, Cat, Çukurova, Genpower, Teksan, İşbir Jeneratör, Jeneratör Yedek Parçaları, Perkins, John Deere, Leroy Sommer, Stamford, Jeneratör Kabinleri, Jeneratör Egsozları, Ankara Jeneratör, İstanbul Jeneratör, Türkiye Jeneratör, İzmir Jeneratör, Jeneratör Firmaları, Jeneratörcü, Generator, Alternatör, Jeneratör Filtreleri, Konya Jeneratör, Kırşehir Jeneratör, Kayseri Jen
http://www.ilkejenerator.com

43 -
GERİLİM ELEKTRİK JENERATÖR   
FİRMAMAIZ 1998 YILINDA KURULMUŞTUR. TEKSAN JENERATÖR BÖLGE BAYİLİĞİ AYRICA HER TÜRLÜ ELEKTRİK TAAHHÜD HİMET VE MAL İŞLERİNDE HİZMET VERMEKTEDİR. KURUCU ELEKTRİK TEKNİKERİ MEMET YAYATICI DIR. AYRICA TEKNİKERLERBİRLİĞİ İL TEMSİLCİLİĞİ GÖREVİNİ YÜRÜTMEKTEDİR.
http://www.gerilimelektrik.net

44 -
Indeks A.Ş.   
1996 senesinde İzmir'de kurulan Indeks A.Ş. jeneratör, forklift, Hoppecke işbirliği ile traksiyoner ve stasyoner akü grupları, motor yat ve askeri ürün gruplarında; üretim, satış ve servis hizmetleri ile Türkiye ve dünya genelinde faaliyet göstermektedir. Merkezi, İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde, 17.000 mt2 alana kurulu fabrikasıdır. Firmanın ayrıca İzmir Menemen Serbest Bölge Fabrikası ve İstanbul Bölge Müdürlüğü mevcuttur. Fabrikanın üretim hattı ; - 2 KVA - 3500 KVA Jeneratör Üretimi Dizel jeneratörler, benzinli ve doğalgaz jeneratörleri, marin jeneratörler, katı yakıtlı jeneratörler, orta gerilim jeneratörleri, jeneratör ses izolasyon kabin ve römorkları ile askeri ve özel projeler için jeneratör üretimleri. - Forklift ve İş Makinaları Üretimi 1.5 Ton - 20 Ton kapasitelerinde dizel forklift, Lpg yakıtlı forklift, akülü Forklift üretimleri. Ayrıca diğer istif makinaları ve iş makinaları üretimleri. - Hoppecke işbirliği ile Akü Üretimi Traksiyoner ve stasyoner akü gruplarında Hoppecke Türkiye Genel Distribütörü ve üretim partneri. - 5 Mt - 33 Mt Motor Yat Üretimi Tamamı Indeks A.Ş. fabrikalarında üretilen polyester motor yat grupları. - Savunma Sanayi Projeleri Türk Silahlı Kuvvetleri için üretilen özel tip jeneratör, forklift, iş makinaları, zırhlı araçlar, mayın arama zihalzrı ve diğer özel ürün ve proje grupları. - Özel Projeler Enerji nakil hatları, ozmoz, çöp kompaktörleri gibi anahtar teslimi özel projeler.
http://www.indeksjenerator.com

45 -
NET JENERATÖR SAN.LTD.ŞTİ.   
2.el Jeneratör Alım, Satım, Y.parça, Servis, Periyodik Bakım,Kiralama,Ücretsiz Keşif Hizmetleri Verilir.Uygun Cazip fiyatlarla Kaliteyi Sizlere Sunmaktayız.Çukurova Yetkili Bayi Çukurova,Caterpillar,Aksa,İşbir,Fg wilson Marka Jeneratörler Alınır Satılır.Hizmet Sunmak Bizim Görevimizdir.0212 601 18 03 / 0533 554 31 06
http://www.netjenerator.com

46 -
UMAY ELEKTROMEKANIK   
AKSA JENERATOR BOLGE BAYİİ SATIS & SERVIS ESKİŞEHİR BOLGESİ YETKİLİ SERVİS. JENERATOR KIRALAMA JENERATOR SERVİS JENERATOR SATIS 7/24 SAAT SERVİS ESKİŞEHİR.SİVRİHİSAR,AFYON.BİLECİK.BOZUYUK.OSMANELİ.KUTAHYA.TAVSANLI.GEDİZ SİMAV. BOLGESI YETKILI SERVIS tel:0222-3401936 servis:0222-3401936 acil tel:0555-2262502-0541-6261005
http://www.umayelektromekanik.com

47 -
AKSAN JENERATÖR   
HER MARKA VE MODELDE 1kVA'DAN 7000 kVA' YA KADAR SIFIR VE İKİNCİ EL JENERATÖR ALIM VE SATIMI YAPILMAKTADIR. jENERATÖRLERİMİZ GARANTİ VE SERVİS KAPSAMINDADIR. AKSAN JENERATÖR SANAYİ SİTESİ 415 BLOK NO:1 İZMİT/KOCAELİ TEL:0262-335 33 55
http:// www.aksanjenerator.com

48 -
istanbul Güç Sistemleri Elk.İnş.Mak.Taah.Tic.ve San.Ltd.Şti.   
İstanbul Güç Sistemleri olarak; Taahhüt, Elektrik, Trafo,Jeneraör, Jeneratör Sistemleri, İkinci El Jeneratör, Projelendirme, Elektrik Panoları, Orta Gerilim, Elektrik Tesisat Sistemleri, Fabrika Elektrik ve Jeneratör Altyapı Sistemleri, Enerji Tasarrufu, Elektrik Taahüüt, Trafo Kurulumu, Zayıf Ve Kuvvetli Akım Tesisatları, Komple Projelendirme, Komple Elektrik Tesisatı hizmetlerini A' dan Z' ye sunmaktayız
http://www.istanbulgucsistemleri.com

49 -
MESA JENERATÖR   
FİRMAMIZ JENERATÖR SATIŞ SERVİS KİRALAMA HİZMETİ VERMEKTEDİR 2. EL JENERATÖR ALIM SATIMI YAPILMAKTADIR KALİFİYELİ ELEMANLARIMIZLA 7/24 TEKNİK SERVİS HİZMETİ VERİLMEKTEDİR. YEDEK PARÇA MOTOR YENİLEMEBAKIM PERYODİK BAKIM YAPILMAKTADIR GÜÇ KAYNAKLAI SATIMŞIMIZ MEVCUTTUR
http://www.mesajenerator.com

50 -
NET ENERJİ LTD. ŞTİ.   
FİRMAMIZ YENİLENEBİLİR ENERJİ VE GÜÇ SİSTEMLERİ ÜZERİNE ÇALIŞMAKTADIR. GÜNEŞ JENERATÖRÜ,RÜZGAR JENERATÖRÜ,DİZEL JENERATÖR,BENZİNLİ JENERATÖR,KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAKLARI,UPS,İNVERTÖRLER,AKÜ,LED AYDINLATMA ÇÖZÜMLERİ VE DİĞER ELEKTRİK MALZEMELERİ.
http://www.netenerji.net

51 -
akcan jeneratör ltd şti   
jeneratör satış servis montaj pano marin tesisat montaj demontaj kapin güc tesbiti yedek parca hizmeti ve yetkili oldumuz jeneratör firmaları emsa,süperstar,real,brgssvanguart,genpowır,taral,,kamabyreis özel olarak baktımız servisler aksa,cukurova,teksan,işbirlererede arızsası ve bakımı yapılır.
http://WWW.AKCANJENERATOR.COM

52 -
ATLAS ENERJİ İÇ VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.   
İngiltere menşeili FG WILSON jeneratör gruplarının projelendirme , satış ve satış sonrası hizmetleri (Perkins motor yedekparçaları) verilmektedir.
http://www.atlasenerji.com

53 -
enerji jeneratör   
ESKİŞEHİR DE1999 DAN bu yana SERVİS VE BAYİLİK hizmeti vermekteyiz.jentek,uztech,kama by reis,GÜÇBİR BAYİ ve SERVİS,honda servis,kipor ;aylık periyodik bakım ve garanti kapsamı dışındaki her marka ve güçteki jeneratör arızaları05354251031 24 saat
http://www.gucbirjenerator.com/

54 -
TÜM DİZEL ENERJİ SİSTEMLERİ LTD. ŞTİ.   
JENERATÖR SERVİS KİRALAMA SATIŞ YEDEK PARÇA. JENERATÖR GRUPLARIN DİZEL MOTOR AKSAMLARI UZMAN EKİBİMİZ TARAFINDAN GARANTİLİ REVİZYONU YAPILIR.
http://www.tumdizelenerji.com

55 -
maksat makina ltd.şti   
antalya da jeneratör satış servis ve jenerator kiralama gibi konularda hizmet vermekteyiz.firmamızın ana çalışma alanı jeneratör servis hizmetleri ve jeneratör kiralama dır.mobil kiralık kamyon üstü jeneratör lerimizde mevcuttur
http://www.maksatjenerator.com

56 -
TİMTAŞ JENERATÖR A.Ş.   
Şirketimiz 70 li yıllarda FAHRETTİN YÜCEL tarafından kurulmuş,79 yılındada A.Ş statüsüne dönüşmüştür.önceleri ağarlıklı olarak tarım makinaları ve jeneratör ticareti yapmıştır son 29 yıldır alternatör ve jeneratör üretiminle uğraşmaktadır şüretimimiz 5 kva dan 85 kva ya kadar fırçalı ve fırçasız tek rulman,çift rulmanlı alternatör imalatı ve 500 kva ya kadar jeneratör üretiminden oluşmaktadır .Üretimimizde 10 kva ya kadar monofaze daha sonraki güçlerde ise trifaze alternatör üretimi yapılmaktadır .Üretimimiz uluslar arası standartlardadır .bunun dışında ithal benzinli ev tipi jeneratörlerde mevcuttur.
http://www.timtasjenerator.com

57 -
İBRAHİMOĞLUJENERATOR VE MAK.SAN.LTD.ŞTİ   
ADANA DA YENİ VE 2.EL JENERATÖRLERDE 1.TERCİHİNİZ SATIŞ SONRASI 24 SAAT SERVİS ÜCRETSİZ MONTAJ,GÜÇ TESPİTİ, DEVREYE ALMA DA VE HER TÜRLÜ SORUNLARINIZDA SİZE BİR TELEFON KADAR YAKINIZ.1kva dan 2500 kva ya KADAR DİZEL VE BENZİNLİ JENERATÖR SEÇENEKLERİYLE SİZLERE HİZMETİN EN İYİSİNİ SUNMAKTAYIZ.
http://www.ibrahimoglujenerator.com

58 -
akman jenerator servis hizmetleri   
jenerator tamir bakım ve satış 7/24 hizmet vermektedir.
http://www.akmanjenerator.com.

59 -
GÖKSU END. MAK. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.   
Göksu Makine İstanbul’un Avrupa yakasında, AKSA Şirketler Grubuna ait bütün ürün ve hizmetlerin satış ve satış sonrası servis hizmetlerini veren bir şirkettir. Kasım 1996’da kurulan şirketin amacı AKSA’nın koymuş olduğu kalite standartları dahilinde müşteri memnuniyeti ön planda tutularak satış ve servis hizmeti sunmaktır. Firma organizasyonu müşteri memnuniyeti baz alınarak oluşturulmuştur. Göksu Makine San. Ltd. Şti. yurt çapında jeneratör (ikinci el jeneratör dahil olm
http://www.goksumak.com

60 -
Ece Elk. Jeneratör Ltd. Şti.   
Dürüstlük, doğruluk ve standartlara bağlı kalarak bilgilerimizi daima kişi ve kuruluşların yararına kullanmak, sorumluluklarımızdan ayrılmadan bu asil mesleği sürdürmek misyonundayız. Firmamız kaliteli hizmeti ve standartlara ulaşmayı kendisine ilke edinerek bu günlere kadar gelmiştir. Firmamız, kendi bünyesinde de başlatmış olduğu jeneratör üretiminin servis ağını genişletmiş ve KARJEN JENERATÖR’ün Marmara Bölge Bayiliğini alarak, daha çok büyümeyi hedeflemiştir.
http://www.eceelektrik.com

61 -
Jeneratör market   
Jeneratör market 2009 yılında hizmete girmiştir firmamızda her nevi jeneratör motorlu testere motopomp süt sağım makinası ilaçlama makinası su motoru tarım aletleri bulunmaktadır. Firmamız Mersinde Zeytinli bahce 123, cadde'de ticaret meslek lisesinin tam karşısında hizmet vermektedir. çeşitlerimizi görmek için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
http://www.jenmarnet.com

62 -
GÜVEN MOTOR   
20-30-40-55 HP LİSTER ALPHA MARİN MOTORLAR. 15-22-30-100-125-150-175-200-225 KVA JENERATÖRLER YETKİLİ BAYİİ SATIŞ SERVİS HİZMETLERİ.
http://www.guvenmotor.com

63 -
A.R.G Endüstriyel Makinalar Yedek Parça ve İnş.San.Tic Ltd.Şti.   
2008 yılının ikinci çeyreğinde faaliyete geçen firmamız,genç ve dinamik yapısı ve satış kadrosunun deneyimiyle hizmet vermektedir.Kendi alanında kalite ve gücün simgesi olarak görülen CAT forklift,AKSA jeneratör ve MAS/DAF pompalarının Bursa bölge bayiliklerini yapmakta olan firmamız istifleme,enerji ve su teknolojilerinde işletmenize özel profesyonel çözümler sumaktadır.
http://www.argmakina.com.tr

64 -
guldoganmakina san.ve ticaret limited şirketi   
honda jeneratörler tarım makinaları dıştan takma su motorları diesel jeneratörler (5 ve 2250 kva) su motorları ve motopomplar ayrıca pancar motorlar bulunur.
http://www.guldoganmakina.com

65 -
Edip Enerji A.Ş.   
Jeneratör satış-servis Yedek parça ve kiralama hizmetleri.Doğalgaz dönüşüm çift yakıt sistemleri ve kojenerasyon sistemleri satış ve servisi, Servo voltaj regülatörleri satış ve servis hizmetleri
http://www.jenerator.info

66 -
BURSA JENERATÖR MARKET   
BURSA JENMAR olarak, İşbir Elektrik Sanayii A.Ş.'de 10 yıllık deneyimimiz ile sektöre damgamızı vurmanın haklı gururunu üzerimizde taşımaktayız. Fiyat uygunluğu ve dürüst çalışmayı kendisine ilke edinmiş olan firmamız, toplam kalite anlayışına sadık kalarak ve konusunda sürekli araştırma, geliştirme, kalite standartlarına uyarak sektöründe seçkin bir isme sahip olmuştur.Firmamız BURSA JENMAR konusunda uzmanlaşmış teknik personeli ile jeneratör satış, montaj, servis, yedek parça, periyodik ba
http://www.bursajenmar.com

67 -
gesa jenerator   
Firmamız Jeneratör satış,2.el Jeneratör alımı ve satışı,jeneratör kiralama,7/24 jenerator teknik servis,periyodik bakım,motor revizyon ve yedek parça hizmetleriyle ve konusunda uzman ekibimizle sizlere hizmet sunmaktadır...
http://www.gesajenerator.com

68 -
HONDA JENERATÖR ATLAS MAKİNA   
HONDA JENERATÖR-HONDA ÇAPA MAKİNASI-HONDA ÇİM BİÇME-HONDA MOTORLU TIRPAN-HONDA MOTOPOMP VE PARÇALARI
http://www.atlasmakina.com

69 -
konpower jeneratör   
20 kvadan 350 kva arası jeneratör imalatı ile hizmetinizdeyiz kimse elektiriksiz kalmasın diye size hizmet vermekteyiz cazip fiyatlarla ve kaliteli makanalarımızla sizi şubelerimize bekliyoruz tel 0332 234 18 52
http://www.konpowerjenerator.com

70 -
KARAKAŞ JENERATÖR   
20 YILLIK BİRİKİMİMİZ ; SİZİN GÜCÜNÜZ... Firmamız 20 yılı aşkın süredir Jeneratör sektöründe hizmet vermektedir..Firmamız ; Sıfır jeneratör , İkinci el jeneratör ,Kendi montajı olan revizyonlu sıfır ayarında 2 yıl garantili jeneratör , Teknik servis ( 7/24 ) , Periyodik bakım alanlarında faaliyetlerine konusunda uzman kadrosuyla devam etmektedir..Firmamız ; Dizel bakım personelleri , Elektrik personelleri , Elektronik personelleri , Satış ve Satış sonrası hizmet personelleri ile sizlere 7/24 destek sağlamaktadır.. Müşteriye hizmet ve bu hizmettin oluşturduğu sürekli müşteri memnuniyeti KARAKAŞ JENERATÖR’ün değişmez ilkesidir. Bölgemizin sektör Lideriyiz. Uzman kadromuz ile jeneratörler konusunda hizmetinizdeyiz. ‘’Hizmetlerimiz 20 yılı aşan deneyimlerimizin bir eseridir.’’ KÜRKÇÜOĞLU JENERATÖR-REAL JENERATÖR-NK Power ENKA JENERATÖR-Q STRONG JENERATÖR firmalarının Gaziantep bölgesi YETKİLİ BAYİ VE SERVİSİ..Her türlü 2 nci el jeneratör değerinde alım-satımı ve periyodik bakımı (7/24 servis) yapılmaktadır...
http://www.karakasjenerator.com

71 -
ATLAS MAKİNA   
HONDA JENERATÖR-HONDA ÇAPA-HONDA SU POMPASI-HONDA ÇİM BİÇME-HONDA MOTORLU TIRPAN-LOMBARDİNİ MOTOR-ANTRAK ÇAPA-PANCAR MOTOR-RUGGERİNİ MOTOR VE PARÇALARI TOPTAN
http://www.atlasmakina.com.tr

72 -
BEZİRCİLER JENERATÖR ELEKTRİK MOTOR BOBİNAJ MAK.SAN.TİC   
jeneratör imalatı satış montaj ve servis elektrik motor sarımı genpower aksa real honda yamaha işbir federal kl palmera kama tarmo tarım teksan volvo catarpil olimpian marin cummis perkins jeneratör satışı jeneratör montajı jeneratör servisi yerinde jeneratör arıza giderimi her marka jeneratöre servisimiz vardır elektrik motor arıza giderimi elektrik motor sarımı elektrik arızası beyin arızası redresör arızası pompa arızası kuyu arızası vinç arızası ocak arızası konkosör şantiye arızası fan körük deyirmen motorları panoları yerinde arızası giderilir....
http://www.bezircilerjenerator.com

73 -
enerji jeneratör servis hizmetleri aksa active power yetkili satış & servis :ismetpaşa mah ilk belediye bşk cad . şahinbey / gaziantep   
gaziantep ve güneydogu anadolu bölgesine deneyimli konusunda uzman teknik servis elemanlarımızla günün 24 saati jeneratör servis hizmeti sunmaktayız
http://www.enerjijenerator.tr.gg

74 -
Sawturkey   
Rüzgar Jenaratörleri
http://www.sawturkey.com

75 -
BEZİRCİLER JENERATÖT MOTOR BOBİNAJ MAK.SAN.TİC   
KONYADA JENERATÖR BİZİM İŞİMİZ KONYADA ELEKTRİK MOTOR SARIMI BOBİNAJ BİZİM İŞİMİZ HER TÜRLÜ JENERATÖR İMALAT SATIŞ MONTAJ VE SERVİS BAKIM 2 EL JENERATÖR ALIMI SATIŞI JENERATÖR KİRALAMA ELEKTRİK MOTOR SARIM.
http://www.jeneratorculer.com

76 -
Reis makina A.S.   
Reis Makina , Jeneratörlerimiz portatif ve ergonomik tasarımı ile taşınması kolay, düşük emisyon değerleri ile çevre dostu ve sessizdir. Bir jeneratörde aradığınız tüm özellikleri son derece uygun fiyata KAMAbyREİS jeneratörlerinden temin edebilirsiniz.
http://www.kamabyreis.com

77 -
NACAR ENERJİ MAKİNA   
JENERATÖR FORKLİFT MAKİNA BAKIM VE SERVİSİ
http://www.nacarmak.com

78 -
büyük konya jeneratör   
sıfır ve ikinci el jenratorler aksa emsa teksan real genpower strong honda yamaha acc datsu ne ararsan en ucuz jeneratör bizde....
http://www.bkjenerator.com

79 -
BURSA AKSA JENERATÖR SERVİSİ   
Uzman jeneratör olarak değerli müşterilerimize tüm marka ve modeldeki jeneratörlerine servis hizmeti vermekteyiz. 7 Gün 24 saat ulaşabileceğiniz gsm telefon hizmeti ile sınırsız müşteri memnuniyeti için çaba gösteriyoruz. Yapılan bakım, onarım ve tamir hizmeti 1 yıl işçilik ve yedek parça garantisi altındadır, Deneyimli ekip ve profesyonel kadromuzla orjinal yedek parça kullanıyoruz. Üretici firmalarla aynı tedarikçilerden temin ettiğimiz yedek parçayı daha ucuza sunmanın mutluluğu içerisindeyiz. Servis hizmetlerinde sahip olduğumuz yetkili servis ve satıcılık belgelerimiz kalitemizin teminatıdır. Garantisi bitmiş tüm jeneratörlerinizin ucuz ve kaliteli servis hakkıdır. Bu haktan onları mağdur etmemek için lütfen not alınız. 0 224 246 41 11 7/24 0 535 885 97 34
http://www.uzmanjenerator.com

80 -
konjen enerji   
AKSA JENERATÖR SATIŞ VE SERVİS
http://www.konyajeneratör.com

81 -
EDİP ENERJİ A.Ş.   
Çukurova jeneratör, Real jeneratör, Süperstar jeneratör, Kipor jeneratör bölge bayi yetkili satış ve servisi, Doğalgazlı jeneratör satış servisi
http://www.xn--jeneratrc-67a2e.com

82 -
bursa güç sistemleri   
BURSA GÜÇ SİSTEMLERİ LTD. ŞTİ. , GENPOWER AŞ.NİN BURSA A CLASS YETKİLİ SATICISI OLUP JENERATÖR, KAYNAK JENERATÖRÜ, SU MOTORLARI, ÇİM BİÇME MAKİNELERİ, ÇAPALAMA MAKİNELERİ İLE MÜŞTERİLERİMİZE HİZMET VERMEKTEDİR.
http://www.bursagucsistemleri.com

83 -
yjkmakina yıldırım tazyikli hava san. tic.ltd.şti.   
çukurova jeneratör bölge bayii ve yetkili servisi turbo kompresör,yağlı vidalı kompresör,15kva 2250 kva jenratörler,otomatik transfer panoları, senkron sistemleri,yüksek gerilim jeneratörleri, black start jeneratörler,basınçlı hava kurutucuları, basınçlı hava yağ ve su tutucu fitreleri,kum püskürtme makinaları,otomosyon işleri.
http://www.yjkmakina.com

84 -
TÜRKER MAKİNA SAN VE TİC LTD ŞTİ   
GENPOWER JENERATÖR, DALGAKIRAN KOMPRESÖR, CETAFORM EL ALETLERİ , KARADENİZ BÖLGE BAYİSİ OLARAK SATIŞ VE SERVİS HİZMETİ VERMEKTEDİR. BUNLARIN YANINDA ÇUKUROVA JENERATÖRÜN DOĞU KARADENİZ VE GÜRCİSTANDA YETKİLİ SERVİSLİĞİNİ YAPMAKTADIR. AYRICA SİRKÜLASYON POMPALARI ELEKTRİKLİ VE HAVALI EL ALETLERİ, ELEKTRİKLİ VE BENZİNLİ AĞAÇ MOTORLARI ÇİM BİÇME MAKİNALARI HİDRAFORLAR KAYNAK MAKİNELERİ MOTOPOMPLAR KAYIK MOTORLARI BİLUMUM HIRDAVAT MALZEMELERİ SATMAKTADIR.
http://www.turkermakinasanayi.com

85 -
AEF MAKİNA JENERATÖR   
AEF MAKİNA JENERATÖR AKDENİZ BÖLGESİNDE ; JENERATÖR SATIŞ,SERVİS,PERİYODİK BAKIM,YEDEK PARÇA,İKİNCİ EL,KİRALAMA HİZMETLERİ İLE 7/24 YANINIZDA. AEF HİZMET KALİTESİ İLE KESİNTİSİZ ENERJİ. AEF makina jeneratör sürekli jeneratör ihtiyacı olan firmalara ihtiyaçlarını en uygun maliyetle karşılamak üzere geniş kiralama filosuyla çeşitli alternatifler sunmaktadır. benzinli ve dizel gruplarıyla kiralama konusunda 7 gün 24 saat hizmet anlayışıyla müşterilerimize hizmet sunmaktayız AEF JENERATÖR KİRALAMA HİZMETLERİ ;3,5,7,11,22,44,46,70,90,110,170,250,275,350,400,700 KVA JENERATÖR VE MOBİL JENERATÖR KİRALAMA SEÇENEKLERİMİZ İLE, KİRALAMA HİZMETİNDE 24 SAAT YANINIZDAYIZ. KESİNTİSİZ VE SORUNSUZ ENERJİ İÇİN AEF JENERATÖR.
http://www.aefmakina.com.tr

86 -
VAN Teknik Jeneratör   
Teknik Jeneratör Servisleri : Elegans pumps (Hidrofor) Elmaksan (Derin Kuyu Pompaları) Honda (Güç Ürünleri) Genpower Jeneratör Emsa Jeneratör Lombardini Antraç Antor Yetkili Servisi
http://www.vantekjen.com

87 -
dost jeneratör makina sanayi   
satış-servis -yedek parça ile ilgili her marka jeneratöre 7/24 hizmet verilmektedir 2006 yılından bu yana jeneratör 2 el ,sıfır jeneratör ,alternatör ve jeneratörle ilgili yedek parçalar, pano imalatları, dağıtım panosu imalatları tranfer pano imalatı, otomatik pano,jeneratörlere ses izalasyon kabinleri,jeneratöre sayaç takılması,montaj ve demontaj işleri yapmaktayız.
http://www.dostjenerator.com.tr

88 -
BİLKOÇ ELEKTRİK ELEKTRONİK AYDINLATMA JENERATÖR GÜÇ KAYNAĞI PAZARLAMA SERVİS   
Genpower Jeneratör satış servis yedek parça kesintisiz güç kaynkaları ve led aydınlatma ürün yelpazemiz ile orta karadeniz bölgesinde hizmet vermekteyizGENPOWER JENERATÖR MOTOPOMPALAR ÇİM BİÇME MAKİNALARI ÇAPA MAKİNLARI SU MOTORLARI
http://www.bilkoc.com

89 -
AGB JENERATÖR Sat.ve Serv.Hiz.A.Ş.EGE ve BATI AKDENİZ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ   
AGB Jeneratör Satış ve Servis Hizmetleri A. Ş. İstanbul, Ankara, Antalya, Mersin, İzmir ve Samsun\'da yer alan bölge müdürlüklerine bağlı Türkiye\'nin birçok ilinde yer alan servis ağı ile siz değerli müşterilerimizin taleplerine en kısa sürede cevap verebilecek yeterliliktedir. AGB Jeneratör Satış ve Servis Hizmetleri A. Ş. kadrosunda yer alan uzman Elektrik, Elektrik - Elektronik, Makine ve Çevre Mühendisleri ile siz değerli müşterilerimize kaliteli ve en hızlı hizmeti vermeyi hedeflemiştir. Branşları motor ve elektrik olan alanında uzmanlaşmış teknikerler ve teknisyenlerin oluşturduğu teknik ekipleri, 51 adet servis aracıyla Türkiye genelinde 7/24 servis hizmeti vermektedir. AGB Jeneratör Satış ve Servis Hizmetleri A. Ş. Türkiye\'deki büyük kurumlardan geniş mağaza ağına sahip market zincirlerine kadar birçok alanda geniş müşteri portföyüne sahiptir. AGB Jeneratör Satış ve Servis Hizmetleri A. Ş. 2010 yılında Çukurova Power Mümessillik Ltd. Şti. ile imzalamış olduğu sözleşme ile Çukurova Marka Jeneratörlerin Türkiye\'deki tek yetkili Servisi olmuştur.
http://www.agbjenerator.com.tr

90 -
DOĞAN MAKİNA A.Ş   
1963 Yılında kurulan firmamız Doğan Makina A.Ş. 15 yıldır Almanya, Japonya ve Uzakdoğu’dan Benzinli Su Motorları, Dizel Su Motorları, Verici Hortumlar, Solo Atömizör, Maruyama Atömizör, Motorlu Tırpanlar, El Spreyleri, Sırt Pülverizatörleri, Benzinli ve Dizel, diğer büyük grup jeneratörlerin ithalatını yapmaktadır. Aynı zamanda Benzinli ve Dizel Çapa Makinaları ve Süt Sağım Makinalarının imalatı firmamız tarafından yapılmaktadır. Firmamızın diğer şirketlerinden DOMAK A.Ş. ise Elektropomp Dalgıç Pompa, Şaftlı Pompalar, Hidrofor imalatı yapmaktadır. Bir diğer şirketimiz Sufil Su filtrelerinde, Sayaç Filtresi - Tortu Tutucu, Kireç Çözücü, Pislik Tutucu filtreler imal edilmektedir. Perakende satış mağazamız Doğan Makine A.Ş. Bahçe el aletleri, çim biçme makinaları, çim tohumu, damla sulama sistemleri, yağmurlama sistemleri, hırdavat, el aletleri grubunda başarı ile hizmetine devam etmektedir.
http://www.doganmakina.com.tr

91 -
NEWPOWER JENERATÖR   
NEWPOWER Jeneratör İskenderun Merkez olmak üzere Türkiye\'de yayın bayii ağı ile müşterilerine 7 gün 24 saat teknik hizmet vermektedir. Ürün yelpazesinde; Perkins, Volvo, Cummins, Ricardo, Wuxi motorlu dizel jeneratör setleri 1-3500 kva güç bandında / ses izolasyon kabinleri/ mobil jeneratör setleri/ senkranizasyon panoları/ römorklar bulunmaktadır.
http://www.detaymakina.com.tr

92 -
TÜRKER MAKİNA JENERATÖR   
GENPOWER - İŞBİR - ÇUKUROVA - EMSA - DATSU - JENERATÖR SATIŞ SERVİS VE YEDEK PARÇA AYRICA 7/24 SERVİS HİZMETİYLE MÜŞTERİLERİMİZİN HİZMETİNDEYİZ. DOLFİN BASINÇLI YIKAMA MAKİNALARI ANTALYA BÖLGE BAYİİ olark da hizmetinizdeyiz. 1-2200 KVA ARASI TÜM JENERATÖRLERİN SATIŞI VE SATIŞ SONRASI HİZMET VERMEKTEYİZ. 2. EL JENERATÖR ALINIR SATILIR. 2. EL KİRALIK JENERATÖR VERİLİR. TÜM JENERATÖRLERİN HERTÜRLÜ ARIZASI ANINDA GİDERİLİR.
http://www.turkermakina.com

93 -
HYS GENÇ ENERJİ SİS.ELK.MAK.İNŞ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.   
Çalışma hayatına 2008 yılında başlayan firmamız siz değerli müşterilerimizden aldığı destek ve güvenle çalışma hayatında emin adımlarla ilerlemektedir. Firmamız Jeneratör sektöründe kısa sürede kazandığı güvenle dünyanın en büyük üretim tesisine sahip GENPOWER JENERATÖR’ ün Ankara yetkili satış ve servis bayiliğini, 2008 yılından itibaren başarı ile sürdürmektedir. Hızlı ve güvenilir hizmetten asla ödün vermeyen firmamız kendi sektöründe hizmetin sınırlarını zorlamaktadır. Müşteri memnuniyeti başlığı altında hızlı ve güvenilir hizmetin temsilcisi olan firmamız tüm çalışanları ile her zaman en büyük destekçinizdir. HYS Enerji HER YERDE SİZİNLE
http://www.hysenerji.com

94 -
barrage   
2006 yılında kurulan şirketimiz www.barrage.com.tr sitesi ile internet üzerinden tüm Türkiye\'ye Jeneratör ürünleri ve tarım makinaları satışı yapmaktadır.Satış ve servis hizmetlerinin yanısıra, kiralama, mobil jeneratör kiralama ve yenilenebilir enerji kaynakları alanlarında çalışmalarımızı titizlikle yürütmekteyiz.
http://www.barrage.com.tr

95 -
Gelişim Enerji & jeneratör   
GELİŞİM ENERJİ&JENERATÖR SİSTEMLERİ BÜTÜN JENERATÖR MARKALARININ BAKIM VE ONARIMI YAPILMAKTADIR.MİTSUBISHİ VE EURO ENERJY SERVİS VE SATIŞ.KÜÇÜK JENERATÖR GURUPLARININDA SATIŞI YAPILMAKTADIR.ayrıca elektrik motorların bakım ve onarımı.05354014677-05442499621BAMYASUYU MH.KÖSEOĞLU CD.ÇİLEM APT. ALTI NO 2/D ŞANLIURFA
http://www.egelisim.net

96 -
ADANA JENERATÖR AKSA TEKSAN GENPOWER İŞBİR   
ADANA JENERATÖR SATIŞ SERVİS KİRALAMA AKSA TEKSAN İŞBİR EMSA GENPOWER CAT 7/24 ACİL DESTEK HATTI 0535 795 84 58 her marka jeneratör alım satımı satış ve servisi satış sonrası periyodik bakımları montajı her kva jeneratör kiralma 2 el jeneratörlerde 1 yıl garanti imkanı adana jeneratör
http://www.adanajenerator.net

97 -
AYDIN MAKİNA İNŞ.ELEKTRİK ve JENERATÖR SAN TİC LTD   
JENERATÖR MEKANİK MONTAJDA UZMAN JENERATÖR MEKANİK MONTAJDA UZMAN JENERATÖR MEKANİK MONTAJDA UZMAN JENERATÖR MEKANİK MONTAJDA UZMAN JENERATÖR MEKANİK MONTAJ. YAKIT TANK İMALİ. YAKIT TESİSAT İŞLERİ. ISITMA SOĞUTMA TESİSAT İŞLERİ KOJENERASYON MEKANİK MONTAJ İŞLERİ DOĞALGAZ JENERATÖR MEKANİK MONTAJ İŞLERİ
http://www.aydin-jenerator.com

98 -
çözüm jeneratör trafo   
jeneratör tamir sarım bakım trafo tamir sarım bakım bobinaj sarım bakım tamir hizmetleri afyonda hizmet vermekteyiz her konuda yardımcı olabliliriz.. 0272 223 15 17 cep 0536 286 00 29 - 0536 201 36 20 adres:2,sanayi sitesi 21.ada 4,blok no:3 afyon karahisar
http://www.kayamermermakina.com

99 -
ans makina   
İstanbul merkez olup Enderes jeneratörün türkiye satış noktası. jeneratör satış-alım servis, yedek parca satış yapmakta olup güclü alman firması pretll grup enderes jeneratörlerin satış, hizmet noktasıdır firmamız uzun yıllar jeneratör sektöründe faliyet göstermekte İmza atdığımz işler geleceğimizin temel öz güveni olmaktadır. uzman kadromuz, enerji sertöründe yurt içi, yurt dışı satışlarımız ile kaliteli ürünler,dni normunda sertifakası bulunan dünyada üç firmadan biridir.
http://www.ansmakina.com

100 -
JenaratörEvi   
JENERATÖREVİ olarak Türkiye Genelinde En Güçlü satış,kiralama ve bakım hizmetleri vermekteyiz.Ayrıca sektöründe bir ilk gerçekleştirerek ONLİNE jeneratör ve makine satışı sunmaktayız. Siz Değerli Müşterilerimizin acil veya dönemsel enerji ihtiyaçlarına geniş ürün yelpazesi ile en hızlı, en etkili ve en ekonomik çözümler bularak,devamlı ve kontrol altında gelişmeyi hedefledik. 7/24 Hizmet kalitesi,uzman personeli ile son zamanların en büyük sıkıntısı halini alan ,enerji kesintilerinde Sizleri vazgeçilmez çözüm ortaklığına davet ediyoruz. Daha fazla bilgi için Müşteri Temsilcilerimizle iletişime geçebilirsiniz. JENERATÖR SATIŞ Firmamızda Dizel (4-2.500 kVa ) Benzinli ( 1-11 kva) ve Doğal gazlı (8-100 kVA ) olmak üzere 3 farklı jeneratörlerimiz bulunmaktadır .İhtiyacınız olan marka ,model ve serilerin tamamı elimizde mevcut olup , ayrıca yedek parça temininde de Sizlere kolaylık sağlayarak Hayatınızı Kesintisiz Yaşayın sloganımızı birebir yaşatma arzusundayız.Satış öncesi uzman ekibimiz ücretsiz keşiflerinde sizlerin ihtiyacınız olan ürünü belirlemekte büyük fayda sağlayacaktır. JENERATÖR KİRALAMA Jeneratörevi acil yada dönemsel ihtiyaçlarınıza bağlı kiralama seçenekleri ve uygun ödeme kolaylığı ile Sizlerin gereksiniminiz kadar ürünü kullanma seçeneği sunmuştur.Keşif,montaj ve nakliye hizmetimizde de cazip ödeme seçenekleri sunulacaktır. MOBİL JENERATÖR 400 Kva’ya kadar tek mobil jenaratör ile,1200 kva kadar kullanıcı sahasına ulaşmalarına takiben senkron vaziyette enerji verebilmektedir.Mükemmel ses yalıtım sistemleri sayesinde ‘’Süper sessiz’’ çalışima özellliği ve konusunda uzman ekibimizle kullanıcılaın hizmetine sunulmuş olup ve kısa sürede organizasyonların vezgeçilmezi haline gelmiştir. TEKNİK SERVİS Profesyonel ekibimiz montaj,bakım ve acil durumlarda 7/24 hizmetinizdedir.
http://jeneratorevi.com

101 -
TEKSAN JENERATOR BURSA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ   
TEKSAN GÜÇ SİSTEMLERİ SERVİS SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. TGS , Teksan Jeneratör ürünlerinin satış ve pazarlamasını yapmaktadır. Firmanın Bursa\' da tam donanımlı satış ve satış sonrası destek merkezi bulunan şubesi mevcuttur. Firmanın en önemli özelliklerinden biri ise, enerji ihtiyacını saptamak amacıyla yapılan güç tespiti, satın alma sırasındaki proje tasarımını ve jeneratör setlerine uygun yer seçimini kapsayan mühendislik hizmetlerini ücretsiz olarak sunmasıdır. Teksan Grup\'un ana hedefi, Teksan ürünü alan müşterilerin memnun kalmasını sağlamaktır. Satış sonrası hizmetler bu amacın en hayati parçasıdır. Satış sonrası hizmet sağlamak amacıyla kurulan Teksan Güç Sistemleri ve Tic. Ltd. Şirketi, Teksan Grup\'un satış sonrası destek hizmetlerine verdiği önemin en somut kanıtıdır.
http://www.teksanguc.com.tr

102 -
ATALANTA JENERATÖR   
20 yılı aşkın bir süredir, TC. Sanayi Bakanlığı Garanti Belgesine ve TSE-HYB Kalite Belgesine sahip olan firmamız 0,85-300 KVA arası güçlerde jeneratör imalatı yaparak İstanbul ve Antalya\'da hizmet vermektedir. Bunun yanında jeneratör servis, bakım, montaj, kabin, pano imalatı yapmaktadır.
http://www.atalanta.com.tr

103 -
İRFAN MAKİNA DALGIÇ POMPA VE SULAMA SİSTEMLERİ   
Firmamız Projelendirme, Satış İşletmeye alma ve Servis Hizmetlerini ekonomik ve güvenilir bir şekilde müşterilerimizin kullanımına sunmaktadır. Ürün portfeyimiz bayiliklerini üstlendiğimiz firmaların ürünlerini sistem bazında satış ve satış sonrası servis hizmetlerini müşterilerimize sunmaktadır. Firmamız programında bulunan ürünlerin hem satışı hem montajı aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. 1. SULAMA GRUBU • Derin Kuyu su Sondajı • Dalgıç Pompa ve Ekipmanları • Elektrikli ve dizel benzinli pompalar • Hidrofor Pompaları • Damla Sulama Sistemleri • Otomatik Sulama Sistemleri • Şehir Şebekesi ishale hatları • Su depoları (Polietilen esaslı, kromçelik, galvanizli, epoxy kaplı) • Pis su ve Foseptik Su Pompaları • P100 ve yumuşak polietilen Kangal Su Boruları, Onarım, Montaj ve demontaj 2. TARIM VE ZİRAİ ALETLER GRUBU • Çapa Makinaları • Çim Biçme Makinaları • Ağaç Testereleri • İlaçlama Makinaları • Süt Sağma Makinaları • Yem Kırma Makinaları 3. ENDÜSTRİYEL ENERJİ VE MAKİNA GRUBU • Jeneratör • Oto Yıkama Makinaları • Kompresör • Voltaj Regülatörü • Kimyasal ve gıda üretimi reaktörleri • Bakım Sistemleri • Stok Tankları • Biyodizel ve Biyogaz Tesisleri • Gıda ve Kimyasal Üretim Tesisleri • Asfalt Plentleri • Asfalt Kesme Makinaları • Güneş Enerjisi Sistemleri Gelişen teknoloji ve değişen ihtiyaçların hizmette yeterlilik sınırını yükselttiği bilinciyle daha etkin, daha nitelikli bir hizmet anlayışıyla çalışan firmamız, bu hedeflere ulaşabilmek için kuruluşundan beri mühendislerimizle beraber yoğun bir çaba içerisindedir. Değerli siparişlerinizi bekler, çalışmalarınızda başarılar dileriz.
http://www.irfanmakina.com

104 -
Taşın Otomotiv Ltd Şti   
Volvo Yetkili Servisi,Daf Yetkili Servisiü,İşBir jeneratör yetkili servisi,Emsa Jenerator Yetkili Servisi,Özka Ana Bayii,Solideal Ana Bayii,Michelin Ana Bayii,İş Makinası Servisi,İşmakinası lastik satışı.Forklift Lastik satışı.Kampanyalarımız için mutlaka bizi arayın
http://www.tasinotomotiv.com

105 -
Masterpower Jeneratör   
Masterpower Jeneratör 1-3500 kva güç aralığında benzinli,dizel ve doğalgazlı jeneratör grupları satış-servis-kiralama hizmeti vermektedir.Bununla birlikte marin jeneratör ve deniz motorları konusunda satış hizmeti vermektedir.
http://www.masterpower.com.tr

106 -
GAZİ JENERATÖR   
JENERATÖR DALGIÇ POMPA SU MOTORU İŞ MAKİNALARI TARIM MAKİNALARI HYUNDAI JENERATÖR HİDROFOR İKİNCİ EL JENERATÖR ALIM SATIM 1972 DE KURULMUŞ OLAN BUDAK TİCARET GÜVENCESİYLE... MİSYONUMUZ ; SANAYİCİ,ESNAF VE ÇİFTÇİNİN MOTORLU EKİPMAN İŞLERİNDE MARKA OLMAK...
http://www.gazijenerator.com

107 -
CAN MAKİNA JENERATÖR   
DÜNYA ÇAPINDA KENDİNİ KANITLAMIŞ FİRMA BAYİLİKLERİMİZ,SATIŞ SONRASI SINIRSIZ HİZMET ANLAYIŞIMIZ İLE SATIŞ,SERVİS VE KİRALAMALARINIZDA GÜCÜNÜZE GÜÇ KATACAĞIZ.JENERATÖR,KOMPRESÖR VE ENERJİ SİSTEMLERİNDE TEK ADRESİNİZ CAN MAKİNA OLACAKTIR.
http://www.canmakinajenerator.com

108 -
ESRA ELEKTRİK TAAH. İNŞAAT TAAH. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.   
ESRA ELEKTRİK LTD. ŞTİ. ALİMAR MAKİNA, SİM MAKİNA, MITSUBISHI JENERATÖR DOĞUANADOLU SATIŞ VE SERVİS YETKİLİ BAYİSİDİR. FİRMAMIZ YURT GENELİNDE RESMİ KURUM VE ÖZEL SEKTÖR ELEKTRİK TAAH. İŞLERİ YAPMAKTADIR.
http://www.esraelektrik.com.tr

109 -
YURDUTEK ELEEKTRIK VE JENERATOR SERVIS HIZMETLERI   
ADANA VE ÇEVRE ILLERINE 7 - 24 SAAT SERVIS HIZMETI SUNMAKTAYIZ JENERATOR VE KOMPANZASYON PANOLARI ILE ILGILI SORUNLARINIZI BIR TELEFONLA ÇOZUYORUZ.GENEL BAKIM YAĞ VE FILTRE DEGISIMLERI AYLIK UYGUN FIYATLARDA ANLASMALI BAKIMLAR KONDANSATOR DEGISIMLERI REAKTIF CEZALARA KARSI HABERLESMELI SISTEM KURMA.
http://www.zirvejenerator.com

110 -
AYTEK JENERATÖR SATIŞ SERVİS HİZMETLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ.   
GENPOWER JENERATÖR AYDIN BÖLGE YETKİLİ SATICI VE SERVİS. HER MARKA JENERATÖR BAKIM MONTAJ VE REVİZYONU.İKİNCİ EL JENERATÖR VE KİRALIK JENERATÖRLER İLE YEDİ YİRMİDÖRT SERVİS,HIZLI ETKİN VE PROFESYONEL DESTEK İÇİN AYDIN VE TÜM EGEDE HİZMETİNİZDE.
http://www.aytekjenerator.com

111 -
BAŞARI JENERATÖR ENERJİ MAKİNA   
firmamız jeneratör satış servis arıza bakım montaj ikinci el alım satım bunun yanında benzinli dizel çapa makineleri benzinli dizel su pompası benzinli dizel çayır biçme misineli tırpan satışı ile hizmet vermektedir ayrıca jeneratör ve tarım makineleri ile ilgili yedek parça temini hizmeti müşterilerimize sunmaktayız
http://www.basarijenerator.com

112 -
ALFA JENERATÖR GÜÇ SİSTEMLERİ   
HONDA JENERATÖR, HONDA GENERATORS, dizel jeneratör, benzinli jeneratör, DIESEL GENERATORS, GASOLINE GENERATORS,ALFA GENERATOR, ALFA JENERATÖR, ALFA POWER SYSTEMS, ALFA GÜÇ SİSTEMLERİ,HONDA JENERATÖR, HONDA GENERATORS, dizel jeneratör, benzinli jeneratör, DIESEL GENERATORS, GASOLINE GENERATORS,ALFA GENERATOR, ALFA JENERATÖR, ALFA POWER SYSTEMS, ALFA GÜÇ SİSTEMLERİ,HONDA JENERATÖR, HONDA GENERATORS, dizel jeneratör, benzinli jeneratör, DIESEL GENERATORS, GASOLINE GENERATORS,ALFA GENERATOR, ALFA JENERATÖR, ALFA POWER SYSTEMS, ALFA GÜÇ SİSTEMLERİ,HONDA JENERATÖR, HONDA GENERATORS, dizel jeneratör, benzinli jeneratör, DIESEL GENERATORS, GASOLINE GENERATORS,ALFA GENERATOR, ALFA JENERATÖR, ALFA POWER SYSTEMS, ALFA GÜÇ SİSTEMLERİ,HONDA JENERATÖR, HONDA GENERATORS, dizel jeneratör, benzinli jeneratör, DIESEL GENERATORS, GASOLINE GENERATORS,ALFA GENERATOR, ALFA JENERATÖR, ALFA POWER SYSTEMS, ALFA GÜÇ SİSTEMLERİ,HONDA JENERATÖR, HONDA GENERATORS, dizel jeneratör, benzinli jeneratör, DIESEL GENERATORS, GASOLINE GENERATORS,ALFA GENERATOR, ALFA JENERATÖR, ALFA POWER SYSTEMS, ALFA GÜÇ SİSTEMLERİ,HONDA JENERATÖR, HONDA GENERATORS, dizel jeneratör, benzinli jeneratör, DIESEL GENERATORS, GASOLINE GENERATORS,ALFA GENERATOR, ALFA JENERATÖR, ALFA POWER SYSTEMS, ALFA GÜÇ SİSTEMLERİ,HONDA JENERATÖR, HONDA GENERATORS, dizel jeneratör, benzinli jeneratör, DIESEL GENERATORS, GASOLINE GENERATORS,ALFA GENERATOR, ALFA JENERATÖR, ALFA POWER SYSTEMS, ALFA GÜÇ SİSTEMLERİ,
http://www.alfajenerator.com

113 -
VATAN JENERATÖR & KOMPRESÖR   
Geniş ürün yelpazesiyle jeneratör, kompresör ve yedek parça satışımız bulunmaktadır. Satış sonrası servis ağı ve ilklere imza atan teknik personelimizle hizmet sektöründe de destek vermekteyiz. Enerjide %30 lara varan tasarrufuyla Novitas; ev ve işletme modülleriyle satış standımızda bulunmaktadır.
http://www.vatanjenerator.com

114 -
KIRCI ELEKTROTEKNİK   
Türkiye’nin en büyük Mobil Jeneratör firması olan Kırcı Elektroteknik Antalya Bölge Müdürlüğü olarak Antalya eski sanayi bölgesinde hizmete geçmiştir. 110 KVA dan 770 KVA Mobil Jeneratör 1 KVA dan 2500 KVA sabit jeneratör makine parkurumuzla genç ve deneyimli teknik ekibimizle sizlere daha iyi hizmet vermek için 7 gün 24 saat hizmet politikasını ön plana alarak siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.
http://www.kirci.com.tr

115 -
Özmak Jeneratör   
Her marka jeneratör, tamiri,bakımı,jeneratör montajı,otomatik pano yapımı,altarnatör sarımı,2.el jeneratör alım satımı, sıfır jeneratör satımı,izalasyon kabini,sözleşmeli veya sözleşmesiz türkiye geneli acil servis,yedek parça. Jeneratör ve motoru komple vizyonu itina ile ve garantili yapılır.
http://www.ozmakjenerator.tk

116 -
MKH JENERATÖR SAN. TİC. LTD. ŞTİ.   
Firmamız 1987 yılından beri jeneratör satış servis yedek parça ve jeneratör kiralama hizmetleri yapmaktadır. Kahramanmaraş - Adıyaman bölgesinde halen hizmetlerini kesintisiz sürdürmektedir. Ayrıca 2. EL JENERATÖR alım ve satımı yapılmaktadır. Jeneratör montaj periyodik bakımları yapılmaktadır.
http://www.mkhjenerator.com.tr

117 -
DEVRAN ENERJİ   
AKDENİZ BÖLGESİNDE JENERATÖR KONUSUNDA SATIŞ SERVİS KİRALAMA HİZMETLERİ VERMEKTEYİZ. AYNI ZAMANDA ISI POMPASI SİTEMLERİ ANAHTAR TESLİM KURULUMU .ASANSÖR SATIŞ SERVİS HİZMETLERİ VERMEKTEYİZ.AYRINTILI BİLGİ İÇİN İNTERNET SİTEMİZİ ZİYARET EDİNİZ.
http://www.devranenerji.com

118 -
AKDENİZ GÜÇ SİSTEMLERİ A.Ş.   
Firmamız Antalya bölgesinde Genpower jeneratörlerinin Akdeniz bölgesi Yetkili satış ve servis noktası olup diğer markalarada (Aksa,Teksan,Emsa,İşbir,Caterpıllar,Çukurova ) profesyonel anlamda servis hizmeti periyodik bakım hizmeti ve yedek parça desteği verilmektedir.Yedek parça stoklarımızda 700 kalem yedek parça stoktan derhal teslim edilebilmektedir.4 adet araç filomuz ile Akdeniz bölgesinde 7/24 saat acil servis hizmeti verilmektedir.
http://www.akdenizguc.com.tr

119 -
AS MAKİNA JENERATÖR&KOMPRESÖR SANAYİ   
Konusunda eğitim almış, deneyimli teknik ekibimizle her türlü teknik sorunlarda yanınızdayız. Tamamı eğitimli teknolojik gelişmeleri sürekli takip eden tecrübeli servis personelimiz siz değerli müşterilerimizden gelen talepleri 365 gün kesintisiz verebilecek tam donanımlı servis araçlarımızla sizlerin hizmetindedir Jeneratör veya kompresöremi ihtiyacınız var? ASMAKİNA\'nın teknik kadrosu ihtiyacınız olan sistemin çalıştırılacağı ortamı inceler. Hangi tip ve kapasitede makineye ihtiyacınız olduğu, nereye montaj yapılacağına karar verilir. Size makinenizi güvenle kullanmak kalır.
http://www.asmpower.com

120 -
PARU ENDÜSTRİYEL TEDARİK   
ÜRÜNLER AYDINLATMA EKİPMANLARI SEYYAR AYDINLATMA BALONU SEYYAR AYDINLATMA BALONU PBL1000 SEYYAR AYDINLATMA KULESİ SEYYAR AYDINLATMA KULESİ PK1600D SEYYAR AYDINLATMA KULESİ PK1600B SEYYAR AYDINLATMA KULESİ PK4000LPW SEYYAR AYDINLATMA KULESİ PK4000LDW SEYYAR AYDINLATMA KULESİ PK4000HS JENERATÖR KJP SERİSİ DİZEL JENERATÖR KJC SERİSİ DİZEL JENERATÖR KJR SERİSİ DİZEL JENERATÖR KJT SERİSİ DİZEL JENERATÖR KJL SERİSİ DİZEL JENERATÖR KJB SERİSİ DİZEL JENERATÖR DATSU BENZİNLİ JENERATÖR DATSU DİZEL JENERATÖR AL JENERATÖR DSC SERİSİ VİDALI KOMPRESÖR DVS SERİSİ KAPASİTE KONTROLLÜ VİDALI KOMPRESÖR DPC SERİSİ KAYIŞ TAHRİKLİ PİSTONLU HAVA KOMPRESÖRLERİ TEK VE ÇİFT KADEMELİ PİSTONLU HAVA KOMPRESÖRLERİ PİSTONLU KOMPRESÖR KAFA GRUPLARI KURUTUCULAR, FİLTRELER VE HAVA TANKLARI BENZİNLİ MOTORLAR DİZEL MOTORLAR TAMİR BAKIM YEDEK PARÇA
http://www.paru.com.tr

121 -
Aksa Jeneratör Bursa, Eskişehir, Kütahya, Yalova, Afyon, Balıkesir,Bilecik Çanakkale   
Sektöründe lider olan Aksa Jeneratör A.Ş. 1984 yılında İstanbul’da kurulmuş olup, müşterilerine daha hızlı ve yerinde satış,servis hizmeti verebilmek amacıyla Türkiye genelinde oluşturduğu (AKSA POWER CENTER)Bölge Müdürlükleri ile hizmetlerine devam etmektedir. Aksa Satış ve Pazarlama A.Ş. Bursa Şubesi 1995 yılında Bursa’da kurulmuş ve Güney Marmara Bölgesinde jeneratör satış,servis ve kiralama konusunda hizmet vermektedir. Aksa Satış ve Pazarlama A.Ş. BURSA Şubesi olarak; Aksa Jeneratör Bursa, Eskişehir, Kütahya, Yalova, Afyon, Balıkesir, Çanakkale il ve ilçelerinde Yetkili Servis ve Bayiilik hizmeti verilmektedir.
http://www.aksabursa.com

122 -
ORKAN MAKİNA   
ORKAN DENİZ MOTORLARI JENERATÖR MAKİNA SERVİS YEDEK PARÇA İŞ MAKİNASI FORKLİFT TRANSPALET HER MARKA ÜRÜNE HİTAP EDİYORUZ.AKSA JENERATÖR-VOLVO PENTA -PERKINS-CUMMINS -FORD -MERCURY-YANMAR-MOTOR TAMİR VE BAKIMLARI.7/24 SERVİS HİZMETİ.SÖZLEŞMELİ BAKIM ANLAŞMALARI YAPILIR.
http://www.orkandenizmotorlarimakina.com

123 -
TÜRKER MAKİNE SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ.   
GENPOWER, ÇUKUROVA, EMSA, DATSU, JENERATÖR YETKİLİ SATICISI VE YETKİLİ SERVİSİ OLARAK 7/24 DENEYİMLİ VE İŞİNDE UZMAN EKİBİYLE SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİNE HİZMET VERMEKTEYİZ. AYRICA DALGAKIRAN KOMPRESÖR, DOLFİN BASINÇLI OTO YIKAMA MAKİNALARI EMİR ÇAPA MAKİNALARI VE EL TRAKTÖRLERİ, YETKİLİ SATICISI VE YETKİLİ SERVİSİ OLARAKTA HİZMET VERMEKTEYİZ.
http://www.turkermakine.com

124 -
ERGENE MAKİNA JENERATÖR   
ERGENE MAKİNA JENERATÖR Sanayi Hizmetleri Her Marka Jeneratör Servis Tamir Montaj Yedek Parça Ve Kiralama Hizmetleri Sunmaktayız. Ses İzalasyon Kabinleri Yerinde Güç Tespiti Yapılmaktadır. Kompanzasyon Pano İmalat Ve Montajı Uzman Ekiplerimizce Yapılmaktadır.
http://www.ergenemakina.net

125 -
GENPARK JENERATÖR   
ENERJİNİN TÜRKİYE \' DEKİ ADI GENPARK ENERJİ... JENERATÖRLER-MOTOPOMPLAR-ÇİM BİÇME MAKİNELERİ-JENERATÖRLÜ KAYNAK MAKİNELERİ VE DAHA SAYAMADIĞIMIZ HER TÜRLÜ ENERJİ ÜRÜNLERİNİ SUNAR... 200 kVA MOBİL JENERATÖRÜMÜZLE TÜRKİYENİN HER YERİNE ENERJİYİ TAŞIYORUZ...YAYGIN SERVİS AĞIMIZLA GENEL VE PERİYODİK BAKIM YAPIYORUZ. GENPARK\'I ARAYIN ENERJİSİZ KALMAYIN...
http://www.genpark.com.tr

126 -
Türker Makina - Jeneratör   
GENPOWER, ÇUKUROVA, EMSA, DATSU, JENERATÖR YETKİLİ SATICISI VE YETKİLİ SERVİSİ OLARAK 7/24 DENEYİMLİ VE İŞİNDE UZMAN EKİBİYLE SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİNE HİZMET VERMEKTEYİZ. AYRICA DALGAKIRAN KOMPRESÖR, DOLFİN BASINÇLI OTO YIKAMA MAKİNALARI EMİR ÇAPA MAKİNALARI VE EL TRAKTÖRLERİ, YETKİLİ SATICISI VE YETKİLİ SERVİSİ OLARAKTA HİZMET VERMEKTEYİZ.
http://www.turkermakina.com.tr

127 -
JENSER JENERATÖR Bornova/İZMİR   
Jeneratör Satış - Servis - Yedek Parça - Kiralama hizmetleri alanında deneyimli servis ekibimiz ile yernde ve zamanında hizmet vermekteyiz. 7/24 prensibi ile müşteri memnuniyetini 1.planda tutmaktayız. Yetkili servis ve bayiliklerimiz: Kürkçüoğlu Jeneratör - Arslan Motor - Süper Akü - Senkron Altarnatör 7x24 Teknik Servis Hattı : 0 533 747 08 07
http://www.jenserjenerator.org

128 -
ORKSA MAK SAN VE TIC LTD STİ   
JENIERATÖR SATIŞ BAYILIK SERVİS İMALAT İHRACAT STAMFORD ALTERNATÖR MARELLI ALTERNATÖR 1 KVA 10 KVA ARASI PORTATİF DİZEL JENERATÖR GRUBU 10 KVA 1675 KVA ARASI OTOMOTİK JENERATÖR GENSET YEDEKPARCA CUMMINS PERKINS WEICHAI LİSTERPETTER
http://www.orksa.com.tr

129 -
DORUK GÜÇ SİSTEMLERİ İNŞAAT   
FİRMAMIZ TEMMUZ 2010 DA ANKARA DA KURULMUŞ OLUP BU TARİH İTİBARİYLE ANKARA MERKEZ VE AKSRAYDA İRTİBAT BÜROSUNDAN TÜM TÜRKİYE GENELİNE HİZMET VERMEKTEDİR. 1 KVA DAN 2200 KVA YA KADAR BÜTÜN JENERATÖRLERİN SATIŞ BAKIM VE ONARIM. İNŞAAT TAAHHÜT İŞLERİ. ELEKTRİK TAAHHÜT İŞLERİ 7/24 SERVİS DESTEĞİ BOYA İMALAT VE SATIŞI İŞLERİNDE FAALİYET GÖSTERMEKTEDİR
http://www.dorukguc.com

130 -
AKSA JENERATÖR   
SATIŞ-SERVİS-KİRALAMA-2. EL VE BÜTÜN MARKALARA SERVİS VERİLMEKTEDİR. HİZMET VERDİĞİMİZ DİĞER İLLER:BALIKESİR-ÇANAKKALE-ESKİŞEHİR-BİLECİK-AFYON-KÜTAHYA AKSA JENERATÖR
http://www.olimed.com.tr

131 -
GÜNEYDOĞU GÜÇ SİSTEMLERİ GENPOWER SATIŞ   
JENERATÖR SATIŞ SERVİS VE YEDEK PARÇA HİZMETlLERİ GAZİANTEP TE 7/24 SERVİS. TÜM JENERATÖR GRUPLARININ ORJİNAL YEDEK PARÇALARI.İKİNCİ EL JENERATÖR ALIM SATIM VE KİRALAMA HİZMETLERİ.PERİYODİK BAKIM ARIZA SERVİS VE MONTAJ İŞLERİ 0536 525 45 15
http://www.guneydogugucsistemleri.com

132 -
KONPOWER JENERATÖR SAN TİC LTD ŞTİ   
jeneratör imalatı jeneratör kışlık periodik bakım montaj servis aksa genpower işbir özel servisi ve nk power yetkili servisl konpower jeneratör 7/24 hizmetinizde müşteri temsilcimiz online 24 saat hizmetinizdedir jeneratör kiralama ve iskan raporu alımında size yardımcı olacagımızdan emin olun yenilikler konpower jeneratörde konpower jeneratör yeni ara yüzü ve yeni magazasıyla tüm müşterilerimiz hizmetindedir
http://www.konpower.com.tr

133 -
ARMA JENERATÖR VE KOMPRESÖR LTD.ŞTİ.   
Ekonomik fiyat politikasıyla sunulan üstün kaliteli ürünlerle, müşteri beklentilerini artarak karşılamayı amaç edinen Arma Makina, aynı zamanda sektörünün gelişimine katkıda bulunan bir üretim anlayışıyla çalışmaktadır. Yaygın servis ağı aracılığıyla ürünlerinin servis ve bakımlarını müşteriyi bekletmeden gerçekleştirmek ve jeneratör kompresör alanında dünyanın yakından tanıdığı bir Türk markası olmak, Arma Makina’nın servis anlayışını tanımlamaktadır. Arma Makina olarak misyonumuz; üstün teknoloji donanımlarına sahip, sorunsuz ürünleri en ince ayrıntısına kadar inceleyerek müşterinin servis memnuniyetini üst düzeyde tutmak; kalite çıtasını sürekli yükseğe taşıyarak çalışanlarımızın güvenlik ve mesleki gelişimlerine tam destek veren bir işyeri ortamı sağlamaktır.
http://www.armamakina.com

134 -
ÇOKSAN JENERATÖR SAN.TİC.LTD ŞTİ   
Çoksan Jeneratör Sanayi veTicaret Ltd.Şti, 1983 yılında Mehmet ÇOKÖREKLER ve Ali ÇOKÖREKLER kardeşler tarafından kurulmuştur.Kurulduğu günden beri Adana’da enerji sektöründe imalat,satış ve bakım-onarım alanlarında faaliyetlerini sürdürmektedir. İleri teknolojileri kullanarak üretim yapan firmamız,ülke çapında kanıtlanmış bir başarıya sahiptir. Üretiminde kaliteleri ve teknolojik donanımları uluslararası pazarlarda kanıtlanmış; CUMMINS (Logosu) PERKINS (Logosu) TÜMOSAN (Logosu) VOLVO (Logosu) IVECO (Logosu) marka motorlar ile elektronik ikazlı,fırçasız alternatörler kullanılmaktadır. Firmamiz güç ve yer tesbiti, sisteme uygunluk gibi bütün mühendislik hizmetlerini ücretsiz vermektedir. Ayrıca işletmemiz,her tip kontrol ve güç dağıtım panolarının dizaynı ve üretimini yaparak müşteri taleplerine cevap vermektedir.
http://www.coksanjenerator.com

135 -
Erce Jeneratör   
Firmamız Jeneratör alım,satım,imalat,onarım,7/24 servis hizmetleri vermektedir.Ayrıca periyodik bakım yapmaktayız.Doğalgaz ve biyogaz yakıtlı jeneratör satışı,dizel-doğalgaz çift yakıt sistemleri uygulaması yapmaktayız.Ko-jenerasyon sistemleri ve tri jenerasyon uygulamalarında anahtar teslimi çözümler sunuyoruz.
http://www.ercejenerator.com

136 -
Beha Power   
NDA MAKİNA JENERATÖR İNŞ.ENER.SAN.TİC.A.Ş olarak sektörde çok yeni olmamıza rağmen deneyimli ve tecrübeli ekibimizle BEHA POWER markamız ile jeneratör sektöründe sizlerleyiz.. Kurulduğumuz günden bu yana değerli iş ortaklarımızın, müşterilerimizin, tedarikçilerimizin ve sevgili çalışanlarımızın desteğiyle hedeflerimize doğru ilerliyoruz. Kazanan olmaktan çok satış sonrası destek, ürün kalitesi ve performansı ile müşteri memnuniyeti ilk hedefimizdir. ENDA MAKİNA JENERATÖR İNŞ. ENER. SAN. TİC.A. Ş ana faaliyet alanları enerji üretimi ve taahhüttür. 2010 yılında kurulan kardeş firmamız BEHA ENERJİ MAK. SAN. TİC.LTD. ŞTİ ile çok kısa sürede büyük başarılara imza atmıştır. Taahhüt ettiğimiz tüm projeleri; en uygun maliyette, hatasız, kalite standartlarına uygun, yüksek kalitede sorunsuz çözümler üreterek zamanında ve eksiksiz olarak tamamlamaktır. Taahhüt ettiğimiz tüm projelerde müşterilerimizin koşulsuz memnuniyetini ve çalışanların iş koşullarından tatmin ve memnuniyeti sağlayarak ülke ekonomisine istihdam ve katma değer sağlamaktır. Sergilediğimiz yönetim kalitesi ile tüm faaliyetlerimizin gelecek dönemlerde de sürdürülebilir olduğunu ispat ederek, ürün ve şirket değerlerimizi artıran önemli adımlar hamleler gerçekleştirdik. Bir Türk firması olarak imza attığımız başarılarla ülkemizi temsil etmeye; gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında gerçekleştirdiğimiz güçlü yatırımlarla, ülke ekonomisine katkıda bulunmaya ve yeni istihdam alanları yaratmaya devam edeceğiz. Atacağımız sağlıklı adımlarla ENDA MAKİNA JENERATÖR İNŞ.ENER.SAN.TİC.A.Ş \'yi, çok daha iyi noktalara ulaştırmanın mutluluğunu hep birlikte yaşayabilme dileklerimizle...
http://www.behapower.com

137 -
EFOR JENERATÖR KİRALAMA HİZMETLERİ   
TÜRKİYE'nin İLK ve TEK Mobil özel ses izalasyonlu jeneratör kiralama firması olan EFOR 70 KVA'dan 1360 KVA'ya kadar Mobil araç üzerine monteli jeneratörleri ile 7/24 Enerjiye ihtiyaç duyulan TÜRKİYE'nin heryerine jeneratör kiralama hizmeti vermektedir.ANTALYA Şubemiz hizmete girmiştir.
http://www.eforjenerator.com

138 -
AKJEN GÜÇ SİSTEMLERİ   
AKSA JENERATÖR YETKİLİ BAYİ VE YETKİLİ SERVİSİ ,1 kva \'dan 2500 kva kadar jeneratör setleri , ücretsiz keşif hizmeti. Konya da hizmetinizdeyiz.AKJEN GÜÇ SİSTEMLERİ www.akjen.com
http://www.akjen.com

139 -
MERSİN JENKOM JENERATÖR   
jeneratör bakım onarım satış servis kompanzasyon panoları onarımı ve montajı, imalatında sektörde öncü kuruluş. jeneratör kabin motor onarım bakım hizmetleri aylık ve yıllık bakımlar aktif reaktif sayac kontrolü
http://www.jeneratoryedekparca.net

140 -
ÖZKAN MAKİNA SANAYİ İZMİR 0232 462 12 93   
ÇUKUROVA JENERATÖR JENERATÖR ELEKTRİKLİ FORKLİFT ELEKTRONİK KART TAMİRİ FİRMAMIZ , JENARATÖRLERİN, ELEKTRİKLİ FORKLİFTLERİN VE İŞ MAKİNALARININ SERVİS HİZMETLERİ KONUSUNDA ÇALIŞMALARINI DENEYİMLİ TEKNİK KADROSU İLE YÜRÜTMEKTEDİR. AMACIMIZ YEDEK PARÇA VE SERVİS HİZMETLERİNİ SİZLERE DAHA UYGUN ŞARTLARLA VE HIZLI SUNABİLMEKTİR. UZUN YILLAR ÇUKUROVA ÇATISI ALTINDA VERMİŞ OLDUĞUMUZ ÇALIŞMA VE HİZMETLERİ,SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZLE PAYLAŞMAKTAN ONURLUYUZ. HİZMET YARIŞINDA MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ ÖN PLANDA TUTARAK, DÜRÜST, GÜVENİLİR, ZAMANINDA TESLİM İLKESİYLE PERİYODİK BAKIM, ACİL BAKIM VE ONARIM İLE HİZMETİNİZDEYİZ. JENARATÖR, ELEKTRİKLİ FORKLİFT VE İŞ MAKİNALARI ELEKTRİK-ELEKTRONİK SİSTEMLERİ TAMİRİ KONUSUNDA BİZE MUTLAKA DANIŞIN. ARAYIN SORUNLARINIZI DERHAL ÇÖZELİM. İSTEKLERİNİZİ YERİNE GETİRELİM
http://www.ozmaksangrup.com

141 -
METAŞ RULMAN VE HIRDAVAT   
RULMAN HIRDAVAT VE İNŞAAT MALZEMELERİ ÜZERİNDE HİZMET VERMEKTEYİZ.12 YILLIK FİRMAMIZIN TEK AMACI MÜŞTERİ MEMNUYETİDİR.MERKEZ ÜMRANİYE DE OLUP TUZLA VE İKİTELLİ DE ŞUBELERİMİZ BULUNMAKTADIR.BAYİLİKLERİMİZ MTE EMES CETAFORM VİPTEC KDYD POLİSAN OERLİKON ASKAYNAK İZELTAŞ KARBOSAN MAKİTA BOSCH
http://www.metasrulman.com

142 -
OMEGA ELEKTRİK MAKİNA ENERJİ SİSTEMLERİ   
Dizel ve benzinli guruplarda jeneratör satış servis arıza ve bakım onarım yedek parça temini.7/24 servis hizmeti. Dizel ve benzinli guruplarda jeneratör kiralama 2 el jeneratör satışı. Elektrik tesisat taahhüt proje tasarım arıza ve bakım onarım abonelik hizmetleri. Endüstriyel elektrik panoları kurulumu ve pano arızaları.
http://www.omegaelektrikadana.com

143 -
Mekanik Enerji Jeneratör   
Jeneratör kiralama, ikinci el ve sıfır jeneratör satışı yapan firmanın web sitesi. Sıfır Jeneratör, 2.el jeneratör, Jeneratör kiralama, Jeneratör ekipmanları, jeneratör kabinleri, Jeneratör çözümlerimiz hakkında bilgi almak için hemen bize ulaşın.
http://www.mekanikenerji.com

144 -
Avrasya Jeneratör   
FİRMAMIZ HER GÜÇTE VE MARKADA BENZİNLİ VEYA DİZEL İKİNCİEL JENERATÖRÜN ALIM SATIMI, JENERATÖR YEDEK PARÇA TEMİNİ, JENERATÖR FİLTRELERİ TEMİNİ, JENERATÖR NAKLİYESİ, JENERATÖR DEMONTE – MONTE İŞLEMLERİ
http://www.ikincieljenerator.org

145 -
ismak elektrik elektronik makina inşaat san.ve tic. ltd. şti.   
her marka ve güçte jeneratör servis hizmeti montaj bakım 2. el alımı ve satışı teknik destek özel projeler süpervizörlük hizmeti otomasyon panoları ve her türlü yedek parça için bizi arayabilirsiniz jeneratörle ilgili her türlü sorununuzda bizi mutlaka arayın kesintisiz ve uzman ekip desteği
http://www.ismakjenerator.com

146 -
ırmak enerji   
batı karadeniz bölgesi genpower servisiyiz.bunun yanında hertürlü ev işyeri ve fabriklar için jeneratör satışımız vardır.ikinci el jeneratör alım satımı yapılır.çapa makinaları motopomplar çim biçme makinaları satışımızda vardır....
http://www.irmakenerji.com

147 -
YANKILAR MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ   
FİRMAMIZ ERZURUM BÖLGESİNDE SERVİSLİK VE SATIŞ HİZMETİ VERMEKTEDİR MÜŞTERİ TALEBİNE UYGUN JENERATÖR SEÇİMİ KURULUMU VE BAKIM İŞLERİNİ 15 YILI AŞAN TEKNİK KALİFİYE PERSONELLE HİZMETLERİNİ DEVAM ETMEKTEDİR ELEKTRİK TAAHHÜT VE PROJE HİZMETLERİ VERİLMEKTEDİR
http://www.yankilar.com.tr

148 -
As ELektronik Sİstemleri ve Jenerator   
Firmamız aksaray ilinde dunyanın onde gelen jeneratör firmalarından biri olan GENPOWER JENERATÖR \'un yetkili servisi olarak uzman teknik personeli ile Aksaray, Nigde ve Nevsehir illerinde siz değerli müşterilerimize 7/24 teknik servis hizmeti sunmaktadır . Yeni ve ikinci el jeneratör satışı yapılmaktadır.0 554 538 80 05 numaralı telefondan 7/24 servis personellerimize ulaşabilirsiniz , iletişim bilgilerimiz tel: 0 382 214 18 00 Fax: 0382 214 18 01
http://www.aselektronik.tr.tc

149 -
SENTEZ JENERATÖR SERVİSİ   
JENERATÖR SERVİSİ TEKİRDAĞ ÇORLU ÇERKEZKÖY SENTEZ JENERATÖR SERVİSİ olarak TEKİRDAĞ ÇORLU ÇERKEZKÖY civarına her marka ve güçte jeneratörleriniz için 7/24 kesintisiz servis hizmeti sunmaktayız. Firmamız bünyesinde Aksa jeneratör, Çukurova jeneratör, Emsa jeneratör, Genpower jeneratör, FG.Wilson jeneratör, ve Perkins jeneratör motorları yetkili servisinde çalışmış jeneratör konusunda uzman servis tecrübesi ve teknik bilgi dökümantastonuna sahip servis personelimiz ile 7/24 kesintisiz servis hizmeti sunmaktayız. Ayrıca piyasada yaygın olarak kullanılan her marka ve güçte jeneratörlerinizin elektrik, elektronik, mekanik, arıza tamiri, koruyucu periyodik bakım ve filtreli genel bakımlarının yapılması, jeneratör kontrol pano imalatı, şebeke/jeneratör transfer pano imalatı, ses izolasyon kabin imalatı jeneratör montaj, motor revizyonu, alternatör sarımı gibi işleriniz itina ile yapılmaktadır. JENERATÖR HAKKINDA HER TÜRLÜ ARIZA VE SORULARINIZ İÇİN TELEFONLA TEKİK DESTEK VE DANŞMANLIK HİZMETİDE VERMEKTEYİZ
http://www.sentezjenerator.com

150 -
TR POWER JENERATÖR ALTERNATÖR ELEKTRİK ELEKRONİK PREFABRİK SAN. TİC. LDT. STİ.   
2002 Yılında temelleri atılan firmamız jeneratör imalatına ve müşteri memnuniyetine günümüzde yaptığı güçlü yatırımlar ile günden güne büyüyerek devam etmektedir.Tuzla Orhanlı da ki Jeneratör İmalat Fabrikamızda Dizel Jeneratör üretim, satış ve servisini yapan firmamız dinamik, tecrübeli mühendis ve üretim kadrosu, konusunda uzman, iyi yetişmiş satış ve servis ekibi ile yerli Pazar başta olmak üzere 21 ayrı ülkeye TÜRK MALI jeneratörlerini pazarlayıp ihracatını gerçekleştirmektedir. TR Power jeneratör üretimini yaptığı 13 kva – 1100 kva arası tüm dizel jeneratörlerine komple set olarak 2 ( iki ) yıl veya 1000 ( bin ) saat garanti vermektedir. Ayrıca tüm yedek parçalara da 10 yıl boyunca garanti vermektedir. Firmamız güç tespiti, yerinde montaj, keşif hizmetlerini deneyimli kadrosu ile ücretsiz olarak yerine getirmektedir. TR Power Jeneratör tüm Türkiye de ki servis noktaları ile satış sonrası hizmetlerini profesyonel bir şekilde karşılayıp, satmış olduğu tüm jeneratörlerin arkasında güvenle durmaktadır. TR Power Jeneratör üretmiş olduğu tüm jeneratörleri fabrikasın da ki uzman mühendis kadrosu ile günümüz şartlarına en uygun test şartlarına göre test edip kalite kontrollerini yapmaktadır, firmamızdan aldığınız her jeneratörde garanti belgesi ile onaylı test raporları teslim edilmektedir. Jeneratör çağımızda ki enerji ihtiyacına karşılık gelen bir alternatiftir, bundan yola çıkarak jeneratör seçiminde kaliteye, güven ve samimiyete inanan müşterilerimizin talepleri doğrultusunda üretimini yapmakta olduğumuz, sessiz özel yapım izolasyon kabinli jeneratörler, otomatik jeneratörler, kullanım amacına bağlı manuel jeneratörler, marin jeneratörler, kabinsiz açık tip jeneratörler ile her ihtiyaca hızlı bir şekilde cevap vermektedir. Müşteri memnuniyetini en başta tutan firmamız, uygun fiyatları, kaliteli ürünleri ile pazarda lider olma konumunu her geçen gün güçlendirmektedir.
http://www.trpowerjenerator.com.tr

151 -
URFA ENERJİ&JENERATÖR   
JENERATÖR BAKIM TAMİR SERVİS OTOMOTİK KUMANDA PANO ARIZALARI KOMPANZASİYON PANO ARIZALARI ELEKTRİK ARIZALARI UZMAN PERSONELİ HİZMET VERMEKTEDİR.AKSA GENPOWER TEKSAN ÇUKUROVA JENERATÖR.0544 4255975 05412880248 ŞANLIURFA
http://www.urfaenerji.com

Kaynaklar : 
 
Jeneratör Resimleri :




















 

Bu Blogda Ara